2777
2789
عنوان

وای وای جاری اینقد حسود آخه!!!! مگه دارییییم

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 41 پست

عجب  

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره به تقلید از شما؟! مردم مهمونی نرن یعنی!؟شاید از خیلی قبل میره 

نه تا قبل از اینکه بفهمه من مهمونی میرم همیشه میگفت من یه سره خونه ام دارم بچه داری میکنم و همیشه مینالید ک خونه نشینم به خاطر بچه هام حالا بچه هاشو میزاره پیش شوهرش مهمونی میره ، اونروزم گفتم میخوام برم پیش پسرداییم دندونامو درست کنم سریع شبش برادرشوهرم زنگ زد ک از پسر داییت یه نوبت واسخ زنه منم بگیر یا لب تاب خریدم فرداش رفت خرید تبلت خریدم واسه پسرم همون روز تادید رفت خرید و خییییبببلی چیزای دیگه  

میشه واسه نیتم یه صلوات بفرستید ممنونم  

خانما یکم طرز فکرتونو عوض کنید. یعنی چی حسودی؟ مگه چه افتخاریه رفت و آمد با دو سه نفر که بقیه بخوان حسودی کنن؟ مفهوم حسادت رو درست متوجه نشدید انگار. حسادت یعنی تنگ نظری، یعنی چشم نداشته باشی کسی به خوبی و خوشی برسه و سعی در تخریبش داشته باشی یا دعای بد براش کنی که خوشیش از بین بره! این یعنی حسادت!!

چه ادمایی هستنا 

اره بخدا خجالتم نمیکشه هی میگه دردش فقط همون لحظه س نهایتش چندتا بخیه میخوره شوهرمم با تعجب به من نگاه کرد بخاطر حرف اون  

خداجونم ممنون بخاطر این هدیه ی شیرینت..👶ازت میخوام مراقب نی نیم باشی تا صحیح و سالم بیاد تو بغلم
یه کاری بکن نتونه تقلید کنه...هراموزشی هم رفتی بهش نگو...ثمره کارو نشونش بده

دیگه باهاش حرف نمیزنم فقط سلام و خدافظ 

میشه واسه نیتم یه صلوات بفرستید ممنونم  

بچها اینقد اینجا غیبت جاری راحته و خیلیاآدمو همراهی میکنن من توهم زدم دیشب خونه همکار شوهرم پیش زنش یه سره داشتم غیبت جاری کوچیکه میکردم ک یه دفه گفت وای راستی حقوق گرفتین فلان قسطو دادین یعنی کلا پوکوندم دلم برا شماها تنگ شد واقعا 

خداجونم دوستت دارم .همیشه پناهم باش.بهم لیاقت بندگی بده .امین

خوبه که یک کار خوب بهش یاد دادی البته اگر رفت و امد با اونها هم نشه چشم و هم چشمی و نخواهد کارهای اونها رو هم تقلید کنه

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد, نقش هر زخمه که رد راه به جایی دارد 

يه طور ميگي انگار  أُولين  ادمي بودي  كه مهموني رفتي حالا تقليد كرده خوب قبلش حتما بچه هاش موچيكتر بودن جايي دعوت نميشده...منم خواهر شوهرم باشگاه ميرفت هر روز منم ديدم چه خوبه رفتم ...تقليد كردم و حسودم؟؟؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792