2777
2789
عنوان

قهرم باهاش بیایین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 46 پست

[QUOTE=340827741]نه جرات نداره بگه قصدا نمیگیرم ..میگه پسرش منو دیده گفته دستم خالیه به فکر کرایه هستم خودم ...نمیدون ...[/QUOTE

چرا نمیگیری 

وقتی طرف زن هس خودت ارتباط بگیر چرا میدی شوهرت پیام بده 

[QUOTE=340827741]نه جرات نداره بگه قصدا نمیگیرم ..میگه پسرش منو دیده گفته دستم خالیه به فکر کرایه هس ...

به پسرش پیام میده ...به خودش که نه...

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر خودتی  بدون قضاوت و بد رفتاری با سیاست و خوشرویی ارتباط رو ببر سمت خودت و اون زن نه پسر ۱ ...

فکر میکنی راحته ...یه مدت خیلی خوبم جوری که میگه دورت بگردم عزیزم چرا اون بلا رو سرت آوردم کاش من بمیرم و اشکاتو نبینم ..اما همون که ازش میخوام بااونا ارتباطی نداشته باشه بیرونشون کنه قاطی میکنه 

خودت و مادرش به عنوان موجر و مستاجر باشین

ایناش مهم نیست میخوام شوهرم طوری رفتار کنه که زنه بگه از این مرد آبی برام گرم نمیشه ...میخوام مطمئن بشم شوهرم پشیمونه ...وگرنه موندن و نموندن اصل قضیه رو درست نمیکنه

فکر میکنی راحته ...یه مدت خیلی خوبم جوری که میگه دورت بگردم عزیزم چرا اون بلا رو سرت آوردم کاش من بم ...

چرا نمیگیری چی میگم 

شوهرتو نمیگم 

اونو که باید از ک و ن جررر بدی 

مستاجرتونو میگم 

ایناش مهم نیست میخوام شوهرم طوری رفتار کنه که زنه بگه از این مرد آبی برام گرم نمیشه ...میخوام مطمئن ...

سلطیگی بلدی مرگ یه بار شیون یه بار بلد نیسی برو با مطالعه و مشورت و سیاست از کاربلدا راهشو بیاب

چرا نمیگیری چی میگم  شوهرتو نمیگم  اونو که باید از ک و ن جررر بدی  مستاجرتونو میگم ...

میترسم ...از بی آبرویی میترسم ...شوهرم خیلی معتبره آبروش بره دیگه نمیشه کنترلش کرد منم الان در شرایط طلاق نیستم بچه هام کوچیکه..برم سراغش اگه طرف بی آبرو باشه و اینکاره راحت داد و بیداد میکنه و همه خبر دار میشن من ۱۱ ماه تحمل کردم که این اتفاق نیافته وگرنه بلدم خوب آتیشش بزنم ..

میترسم ...از بی آبرویی میترسم ...شوهرم خیلی معتبره آبروش بره دیگه نمیشه کنترلش کرد منم الان در شرایط ...

نمیدونم هر کی بهتر شرایط و صلاحشو میدونه 

خودم به شخصه شوخرم معتبرترین آدمم که باشه اگه بزنم به سیم آخر حتی کنترلشم برام مهم نی خونی به پا میکنم اون سرش ناپیدا 

تو خودتو ببین و شرایطتتو من با تو فرق دارم