2777
2789
عنوان

قهرم باهاش بیایین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 46 پست

اسی مجبوری یه دروغ چیزی بگی حیله ونیرنگ زنانت وبه کار بنداز  مثلا بگو این زن رو دیدم واسم باصورتش ادا درمی اوورد پوزخند زد بهم فوشم داد حالا هرچی  فقط یه کاری کن شوهرت از دستش عصبی بشه ودلش برات بسوزه   یامثلا بگو دیدم یه مردی رفت خونشون کلی وسایل براش گرفته بود وباهم میگفتن ومیخندیدن   یا بگو پول دارن ولی دارن ازسادگی ومردونگی تو سواستفاده میکنن  که کرایه ندن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
اسی مجبوری یه دروغ چیزی بگی حیله ونیرنگ زنانت وبه کار بنداز مثلا بگو این زن رو دیدم واسم باصورتش اد ...

عزیز من شوهرمن جوری اون زن رو قبول داشت که دستشو توی دست یه مرد دیده بود توی خیابون اما بازم میگفت نجیبه...آخه کدوم بیوه ی  نجیبی همزمان با دو نفر رفیق میشه ...احتمال میدم شوهرم ازش رابطه خواسته و اونم چون یه رفیق دیگه داشته به شوهرم پا نداده و ادای زنای نجیب رو درآورده که من اهل اون کارا نیستم...

یبار بیرون دیدمشون زده بود توی چشمم و همش به شوهرم نگاه می‌کرد که شوهرم متوجه نشد ..بعدش بهش گفتم اون نجیب بی شرف چطور روش شد نگاه توی چشام کنه چرا به تو زل زده بود باور نمیکرد با اینکه من رو خیلی قبول دارا.. میگفت اشتباه گرفتی اون نبوده اون مرض نداره تو رو اذیت کنه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان