2777
2789
عنوان

قهرم باهاش بیایین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 46 پست

ببین گلم اگه فقط مورد واسه گذشته بوده و شماهم بخشیدیش و دیگه تکرار نکرده کوتاه بیا و انقدر هی اون موضوع رو به یاد نیار که باعث حال بدی خودتون میشه 

سعی کن بیشتر نزدیک شوهرتون بشی تا اون موضوع از ذهن جفتتون کامل کمرنگ بشه 🥆🥆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانته خیانته در هر حال  منتها اگه اونقدر سرویسش کردی که دلت خالی بشه تا تبدیل به تروما نشه دی ...

آخه مال ما فرق میکنه زنیکه جلوی چشممه ...بهش چیزی نگفتم هیچیییی

فقط باشوهرم جنگ کردیم چندبار بهش گفت برید ..گفت پسرم بدلیلشو بفهمه خون به پا میکنه منم به خاطر آبروی شوهرم و بچه هام کوتاه اومدم حالا یه روز زنگ میزنن فلان چیز خرابه ...یا کرایه نمیدن ..یالان که موعد تحویله رفته عمل کرده ..منم نمیتونم تحمل کنم درد خیانت یه طرف درد حضورش اینجا یه طرف

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
ببین گلم اگه فقط مورد واسه گذشته بوده و شماهم بخشیدیش و دیگه تکرار نکرده کوتاه بیا و انقدر هی اون مو ...

قضیه ی من فرق داره طوری رفتار میکنه حس میکنم هنوز احساس به هم دارن تموم نشده ..داره براش نقش حمایتگر رو بازی میکنه

قضیه ی من فرق داره طوری رفتار میکنه حس میکنم هنوز احساس به هم دارن تموم نشده ..داره براش نقش حمایتگر ...

چی بگم اگه حیلی داره این موضوع به روانتون اسیب میرسونه حتما با یکی از اعضای خانوادت درجریان بزار تا یه راه حلی جلوت بزارن

این مدت خیلی کارا برام کرده در صورتی که بااون زنه کاری نداشته باشم اسمش که بیاد وسط شوهرم آتیش میگیره ...

چجوری باور کنم حسی بهش نداره ...خدا کنه تیکه تیکه بشه که زندگیمو از چشمم انداخته ..

چی بگم اگه حیلی داره این موضوع به روانتون اسیب میرسونه حتما با یکی از اعضای خانوادت درجریان بزار تا ...

خواهرشوهرم در جریانه میگه کمی صبر کن اگه نرفت ما اقدام میکنیم .....درد من رفتن اون زنیکه نیست درد من رفتار درست و غلط همسرم...میدونه من روی اونا حساسم ...اما کاری نمیکنه ..انتظار داره خیلی راحت غلطش رو فراموش کنم 

یا به اون خانومه بگو که دیگه دور ور همسرتون نیاد یه جورایی بترسونینش اگه خانومه خانوادش میشناسین به ...

نمیدونم چی درسته و چی غلط ...میدونم بهترین کار اینه که تف بندازم توی صورت همسرم و برم چون اون کسیه که به من خیانت کرد ..اما چه کنم که سه تا بچه داره تمام این زندگی و آسایش  و رفاهی رو که خودم تامین کردم چجوری بزارم و برم بمونه اون با یکی دیگه توش حال کنه...

کاش میدونستین چقدر براش خوب بودم 

موعدش تموم شد ردش کن بره

شوهرم میگه اگه سر موعدش نرفتن بیرونشون میکنم ..اما بعید میدونم ...وقتی دلش نمیاد ازشون کرایه بگیره میاد بیرونشون کنه..میگه بچه هاش یتیمن گناه دارن

شوهرم میگه اگه سر موعدش نرفتن بیرونشون میکنم ..اما بعید میدونم ...وقتی دلش نمیاد ازشون کرایه بگیره م ...

خیلی دست و پاچلفتی هستی به شوهرت بگو به لحاظ شرعی تو وظیفه ای نداری 

بگو خودت کمکش میکنی شوهرت بکشه کنار 

بعد کرایه رو بگیر آخر سر بده یه بنگاهی براش خونه جور کنه 

معرفیش کن خیریه اون پولی که میخای کمک بدی بده خیریه بسپر بهش بده 

هار نشه اگه اینقد بیخوده 

خود خدا هم تا زمانی پایه کار خیره  که مفسده نداشته باشه 

خیلی دست و پاچلفتی هستی به شوهرت بگو به لحاظ شرعی تو وظیفه ای نداری  بگو خودت کمکش میکنی شوهرت ...

نه جرات نداره بگه قصدا نمیگیرم ..میگه پسرش منو دیده گفته دستم خالیه به فکر کرایه هستم خودم ...نمیدونم راست میگه یا نه..

دو سه باری مجبورش کردم جلو روم بهشون پیام بده و کرایه رو بگیره ...اما من دوست داشتم خودش به زور بگیره وقتی میبینه من حساسم ...خانوادم بفهمن اون زنیکه زنده نمیمونه ..و شوهرم هم دیگه روی منو نمیبینه ...