دارم از گرما میمیرم کولر گازی روشنه اسپلیت هم روشنه من بازم گرممه۳۲ساله دارم تو این شهر لعنتی زندگی میکنم هنوز به گرماش عادت نکردم خدایا چرا منو تو یه شهر خوش آب و هوا نیافریدی😞از گرما متنفرم از این شهر بیشتر متنفرم
یادمه پارسال اواخر مرداد ماه بود غروب یه کاربر تاپیک زده بود با رلش رفته بود بیرون بعد عکس رلش گذاشته بود کاپشن تنش بود میگفت شهر سردسیریم....انقدر دلم خواست اون لحظه اونجا بودم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده