2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراجعه به طب سنتی معتبر 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

اینجوری فقط طبع پایه تو میفهمی 

در حالی که هر شخص کنار طبع پایه و ذاتی یه طبع غالب داره که به خاطر سبک‌ زندگیشون تغذیه و ایناس 

مهم تر از همه طبع هر عضو و اندام متفاوته مثلا خود من ریزش مو داشتم نوبت طب سنتی گرفتم متوجه شدم طبع بیشتر بدنم سوداییه یعنی سرد و خشک اما کف سرم گرمه و ریزشم از گرمی بوده

افراد تپل که موهای نرم و نازکی دارند رگ‌های دست و بدن اون‌ها پنهان هست بلغمی هستند افرادی که استخوان‌های درشت دارند و موهای مجعد تقریباً درشت هیکل هستند دموی مزاج هستند افرادی که لاغر هستند و موهای حالت‌دار یا فر دارند و رگ‌های بدن و دست‌های آنها مشخص است صفراوین و آدمایی که لاغرند موهای صاف و کم پشت دارند سوداوی مزاج هستند 

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚