2777
2789
من الان مشکل اصلیم تهوع صبحگاهیه و کلا ناباروری دارم. خواستم بینم سنتی تاثیری داره. نمیدونم حس میکنم ...

۱۰۰ درصد تاثیر داره 

من قبلاً اسم طب سنتی میومد با خودم میگفتم اینا برای قدیم بود بشدت گارد داشتم و اصلا قبولش نداشتم 

تا اینکه از درد های شدید پریودی و ادامه آزمایشات و سونوگرافی متوجه یه کیست بزرگ شدم یک سال دارو تحت نظر دکتر زنان خوردم فایده نکرد ۳ ماه بعدش که دوباره خواستم برم تو سونوگرافی کیستم ۲ تا شده بود و بکشم ترکیده بود (درد وحشتناکی رو تجربه کردم)

ی سال دیگه هم ادامه دادم اما حتی یک میلی متر هم سایز کیست کوچک نشد و حتی برام نامه عمل داد تا اینکه به اجبار و اصرار اطرافیان رفتم سمت طب سنتی 

ی سال تحت درمان اصلاح مزاج بودم چندین برابر دکتر شیمیایی برام هزینه برداشت نتیجه دیدم کیستی که ۲ سال دارو سرسخت بود آب شد بدون عمل !

خارج از اون دستاورد های دیگه ای هم بدست آوردم متوجه شدم مثل قبل مریض نمیشم سیستم ایمنی بدنم حسااابی قوی شده بود سودا بدنم کمتر شده بود و از گوشه گیری آوردم بیرون و وارد اجتماع شدم 

طب سنتی تاثیر داره بشدت هم تاثیر داره اما مثلا اگه ویزیت دکتر زنان با دارو های تنظیم کننده قاعدگی برای ۳ ماه میشد ۴۰۰ تومن طب سنتی ۵ میلیون برام ترج داشت اونم هر ماه !

اما راضیم ازش بشدتت البته سر خود از عطاری دارو گرفتن نه ! رفتن پیش متخصصش و برای جزء به جزء بدن راهکار و دارو دادن

بنظرتون کلا طب سنتی خوبه؟ تجربه دارین

آره خیلی خوبه اما تشخیص با متخصص بهتره

الان دخترم که دخترهمسرمه، بلغمیه یه خورده تپله اما وزنش زیاد نیست مثلاً ما فکر میکردیم ۳۵ باشه دیدیم نه ۲۶ کیلو هست کلاس دومش تموم شده

خلط پشت حلق داره تندی اشکاش میاد یه خورده کند هست گیراییش خوبه اما همش میگه خسته شدم تنبلی میکنه دوست داره تو خونه بمونه 

بخاطر همین بهش سردی نمیدم شب کلاه سرش می‌کنه از پاییز تا اوایل فروردین کلاه زیر مقنعه میپوشه اسپند دود میکنم مستقیم بو کنه 

الان با این کارا خیلی بهتر شده خداروشکر پشت حلقش خیلی کم شده دیگه تند تند گریه نمیکنه

دختر دیگم که بزرگتر هم سرد و خشک لاغره فکر یا سوداییه یا صفرایی نمی‌ذارم فلفل بخوره یا ترشی به شدت بداخلاق میشه از بیرون میاد باهاش حرف نمی‌زنم چون میدونم بشدت خستس و داره منفجر میشه بخاطر همین تا زنگ خونه رو میزنم نمازمو شروع میکنم تا خیلی حرف نزنیم تا بعد از ناهارش... مثلاً کلیه ش سرد هست سردی بخوره یه بند تو راه سرویس بهداشتی هست 

خوابش هم زیاده بخاطر همین شبا زود شام میدم بهشون تا هفت و نیم چه زمستون چه تابستون فرق ندارد شب ساعت نه بخوابن تا صبح خوابشون کامل شده باشه 

خلاصه اینکه باید خورد و خوراک و خواب رو تنظیم کرد 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه ویژگی سودایی دارم ولی لاغر نیستم همیشه در حال رژیمم وگرنه الان ۱۰۰ کیلو بودم 

مطمئن باش سودایی نیستی 

سودایی ها نه تنها لاغرن بلکه کمبود وزن هم دارن 

اشتهای کم یا نرمال و وزن گیری سخت به خاطر اینکه معمولاً دستگاه گوارش روده ها و معده های سردی دارن هر چی بخورن چاق نمیشن 

من الان یه دیگ هم بخورم باز چاق نمیشم 

کنترل سودا واقعا سخته کم میشه اما از بین بردنش خیر

دوستان عزیز، در شهر تهران و رشت، هر کس پزشک طب سنتی معتبر سراغ داره، بگه لطفا، ممنون. 

در هر دو شهر، نیاز دارم. 

فقط لطفا تبلیغات نباشه، هر کی واقعاً خودش یا اطرافیانش سراغ داره اعلام کنه، خدا خیرتون بده. 

دوستان عزیز، در شهر تهران و رشت، هر کس پزشک طب سنتی معتبر سراغ داره، بگه لطفا، ممنون.  در هر د ...

سلام، دکترسرابی

هفته یک روزکرج هستن، باقی روزهاتهران

البته یکماه میرن سفرونیستن

فقط فکرکنم تاآخرهفته باشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سلام  خیلی ممنون  آدرس و شماره تماس هم دارید ازشون؟

آدرسهاشون درتهران هردفعه یکجامیرن شماره دستیارشون آقای کشاورز میدم، باخودشون صحبت کنید

+989197151987

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود