2777
2789

بعد اینکه سوداوی یعنی سرد و خشک همون خاکه بعد صفراوی یعنی گرم و خشک همون آتشه دموی یعنی گرم و تر یا همون خون یا باد و بلغمی یعنی سرد و تر یعنی آب

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری فقط طبع پایه تو میفهمی  در حالی که هر شخص کنار طبع پایه و ذاتی یه طبع غالب داره که به ...

من الان مشکل اصلیم تهوع صبحگاهیه و کلا ناباروری دارم. خواستم بینم سنتی تاثیری داره. نمیدونم حس میکنم معدم سرده که تهوع دارم

معمولا لاغر ها طبع سودایی یا صفراوی دارن چاق ها طبق دموی یا بلغم

چطور میشه طبع عوض کرد که لاغر شد

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

کسی که خلطه گلو هم زیاد کنه بلغمیه؟

ببستگی داره خلط پشت گلو هر چهار تا تب ممکنه داشته باشن اون غلبه بلغم توی سره کلاً افرادی که بلغمی هستند آره پشت خلط پشت گلو دارم ولی موقع خوابم آب دهنشون رو بالش می‌ریزه

افراد تپل که موهای نرم و نازکی دارند رگ‌های دست و بدن اون‌ها پنهان هست بلغمی هستند افرادی که استخوان ...

گیج شدم. من لاغرم تقریبا. استخوان بندیم معمولیه نه ریز نه درشت. بد رگم موهام معمولیه صافه یه ذره وزه کم پشتن تقریلا

گیج شدم. من لاغرم تقریبا. استخوان بندیم معمولیه نه ریز نه درشت. بد رگم موهام معمولیه صافه یه ذره وزه ...

بببین عزیزم اگر لاغری با خوردن چیزهای گرمیجات جوش می‌زنی موهاتم یه ذره حالت داره آره صفراوی

طبعو نمیشه عوض کرد فقط اگر غلبه هر کدوم از طبع‌ها رو داری باید اصلاح مزاج کنی اصلاح مزاج باید بری پیش دکتر طب سنتی خیلی خوب

اینجوری فقط طبع پایه تو میفهمی  در حالی که هر شخص کنار طبع پایه و ذاتی یه طبع غالب داره که به ...

من همه ویژگی سودایی دارم ولی لاغر نیستم همیشه در حال رژیمم وگرنه الان ۱۰۰ کیلو بودم 

برای تشخیصش ی سری سواله

اگر بعد 5 دقیقه عرق کردی تری عرق نکردی خشکی

رود خوابت برد تری نبرد خشکی

عصبانی زود شدی گرمی دیر شدی سردی

فعالیتت زیاد باشه گرمی نباشه سردی

مو تیره باشه گرمی روشن باشه سردی

کینه ای بودن خحشکی نبودن تریه

گشنگی تحمل کردنش خشکی نکردنش تریه

گرم خشک آتش هست صفراوی گرم و خشک

هوا گرم و مرطوب دموی قرمز

اب سرد و مرطوب بلغمی سفید

خاک سرد و خشک سودایی سیاه