نه اصلا لزومی نداره فرم بگیره. تیرامیسو همون حالت سنگین رو باید حفظ کنه. من یه چیزی مثل پودینگ درست می کنم. با زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت و شیر و شکر و کمی نسکافه...و اونو با پنیر و خامه مخلوط می کنم.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم من همیشه اینجوری درست کردم خیلی هم خوشمزه شده مشکلی هم نداشته..پنیروپودر قند رو بزن کمی که مخلوط شد همون خامه ی معمولی رو اضافه کن و درحدی که مخلوط بشن هم بزن ..اگه کمی شل شد نگران نباش تو یخچال سفت میشه
یه دستور دیگه هم که بلدم و از سایت ترکیه یاد گرفتم و آزمایش کردم اینم هم راحته هم دیگه خامه نمیخاد کلا ...۱ لیتر شیر...۲ق.غ نشاسته.۴ق.غ آرد...شکردو استکان از اون کمر باریکا که میتونی مثلا ۸ قاشق بریزی بعدتست کنی شیرینیشیو..نوک ق.چ وانیل و پنیر ۵۰۰ گرم...این موادو با هم مخلوط میکنی به حالت فرنی که دراومد برمیداری و سرد که شد پنیرو اضافه میکنی ..اندازه هارو میشه کم و زیاد کرد بسته به مقداری که میخای...من امتحان کردم طعمش با اونی که خامه داره اصلا فرق نمیکنه