2777
2789
عنوان

ترامیسو

300 بازدید | 19 پست

دوستان ترامیسو با پایه کیک درست کردین؟ 

حتما باید خامه فرم گرفته باشه؟ اخه ندارم 

دستوری دارین خامه معمولی بخواد

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

من با کیک اسفنجی لایه شده درست کردم به نظرم بهتر از لیدی فینگر بود.

ولی راستش خامشو یادم نمیاد فرم گرفته بود یا نه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با کیک اسفنجی لایه شده درست کردم به نظرم بهتر از لیدی فینگر بود. ولی راستش خامشو یادم نمیاد فرم ...

من میخوام با پودر کیک درست کنم

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

من هیچوقت فرم گرفته نزدم. زیاد تیرامیسو درست می کنم. همیشه خامه معمولی استفاده کردم. متاسفانه دستور ندارم. چون موقع درست کردن تصمیم می گیرم چیکار کنم. عادت کردم. فقط خواستم بگم لازم نیست فرم گرفته باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من هیچوقت فرم گرفته نزدم. زیاد تیرامیسو درست می کنم. همیشه خامه معمولی استفاده کردم. متاسفانه دستور ...

یعنی از همون خامه صورتیا؟ 

خودت فرم بده کلا 5 دقیقه زمان میبره

من فقط یک دفعه فرم گرفته یک کیلویی خریدم که پاناکوتا درست کنم بقیشم تو فریزر مزه گرفت

کلا خودت فرم بدی بهتره به اندازه درست میکنی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خودت فرم بده کلا 5 دقیقه زمان میبره من فقط یک دفعه فرم گرفته یک کیلویی خریدم که پاناکوتا درست کنم ب ...

چجوریه اخه میگن خیلی سخته بعد اخه راستش همزن من اون قدر قدرت نداره همش میترسم بسوزه 😞

منم همزنم ضعیفه

300 واته

دو ساله داره خامه فرم میده:))))

خامه هم سبکه هم زود فرم میگیره اینه که فشاری به همزن نمیاد حداقلش اینه که کیک درست میکنی داری بیشتر از همزن استفاده میکنی تا فرم دادن خامه

اصلا کاری نداره

خامه و پره های همزن رو به مدت نیم ساعت بذار فریزر تا یخ کنه

دو تا کاسه کوچیک و بزرگ وردار

کاسه بزرگ رو کمی یخ بریز

کاسه کوچیک رو بذار رو یخا

اینطوری وقتی خامت رو فرم میده یخ زیر کاسه کمک میکنه کاسه داغ نشه

خامت رو بریز تو کاسه بعلاوه کمی وانیل شکری و کمی پودر قند و یه بسته از این کوچیکا پودر سفت کننده خامه

با بالاترین سرعت 3 دقیقه بزن

خامت فرم گرفته (رد همزن باید رو خامه بمونه و خامه تقریبا 3 برابر میشه)

اگر خامت کمی کرم رنگ شد یعنی زیادی زدی و کره ازش جدا شده

اگر بعد از مالیدن رو کیک دیدی اب میشه خامه یعنی با سرعت کم زدی

خیلی سادست و احتمال خراب کردن نداره فقط نکاتش باید رعایت بشه

خیلیا نمیدونن خامه باید نیمه منجمد باشه

یا حتما زیرش یخ باشه

در ضمن 30 درصد هم نباید کمتر چربی داشته باشه

و اگر خامت اب داره ، همش نزن. اب رو بریز دور!

خیلی سادست و احتمال خراب کردن نداره فقط نکاتش باید رعایت بشه خیلیا نمیدونن خامه باید نیمه منجمد باش ...

مرسی پیتزا جون ممنون