2777
2789
عنوان

ترامیسو

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 19 پست
خودتون فرمش میدین؟ 

نه اصلا لزومی نداره فرم بگیره. تیرامیسو همون حالت سنگین رو باید حفظ کنه. من یه چیزی مثل پودینگ درست می کنم. با زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت و شیر و شکر و کمی نسکافه...و اونو با پنیر و خامه مخلوط می کنم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همزنم ضعیفه 300 واته دو ساله داره خامه فرم میده:)))) خامه هم سبکه هم زود فرم میگیره اینه که ف ...

پودر سفت کننده خامه رو لوازم قنادیها دارن.از اب شدن خامه جلوگیری میکنه ایا.

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...

عزیزم من همیشه اینجوری درست کردم خیلی هم خوشمزه شده مشکلی هم نداشته..پنیروپودر قند رو بزن کمی که مخلوط شد همون خامه ی معمولی رو اضافه کن و درحدی که مخلوط بشن هم بزن ..اگه کمی شل شد نگران نباش تو یخچال سفت میشه 

"تو زندگیم یه نفر هرگز بخشیده نخواهد شد"

یه دستور دیگه هم که بلدم و از سایت ترکیه یاد گرفتم و آزمایش کردم اینم هم راحته هم دیگه خامه نمیخاد کلا ...۱ لیتر شیر...۲ق.غ نشاسته.۴ق.غ آرد...شکردو استکان از اون کمر باریکا که میتونی مثلا ۸ قاشق بریزی بعدتست کنی شیرینیشیو..نوک ق.چ وانیل و پنیر ۵۰۰ گرم...این موادو با هم مخلوط میکنی به حالت فرنی که دراومد برمیداری و سرد که شد پنیرو اضافه میکنی ..اندازه هارو میشه کم و زیاد کرد بسته به مقداری که میخای...من امتحان کردم طعمش با اونی که خامه داره اصلا فرق نمیکنه

"تو زندگیم یه نفر هرگز بخشیده نخواهد شد"