2777
2789
عنوان

فستینگ۱۶/۸

696 بازدید | 70 پست

سلام من یه هفتس گرفتم حدود ۸۰۰کالری مصرف کردم

وزنمم تغییر نکرده

امروزو روز ازاد گذاشتم ولی خیلی خوردم نزدیک۲۰۰۰کالری

کسی میدونه تو تایم ۸ساعته چقد کالری مجازیم بخوریم؟

چقدر کم میخوردی

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قد۱۶۴ وزن۷۱

وزنمون تقریبا یکیه و هم قدیم

من ۱۲۰۰ میخورم

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

تقریبا کالری روزانت ۱۶۰۰ کالریه  باید ۵۰۰ کم کنی اصولا ولی ۶۰۰ بهتره  ۱۰۰۰ کالری بخور رو ...

مرسی عزیزم

بنظرت یه روز در هفته رو ازاد بزارم؟؟

نمیخوامم استپ شه

اندازه همون کالری روزانه‌ات که مجازی 

چون 800 تا در نظر گرفتی

همون ۸۰۰

ولی همه رو یهو نخور

توی هشت ساعت تقسیم بندی کن وگرنه ممکنه بعدش گرسنه‌ات بشه یا احساس گرسنگی کنی 

من کالری روزانه‌ام رو از طریق اندازه وزنم × ۲۰ به دست می آوردم

هر چهار کیلو که کم میکردم

دوباره وزنم و ضرب میکردم و طبق کالری جدیدپیش میرفتم

سعی کن توی همین ۸۰۰ کالریت چیزای شیرین و چرب و حذف یا کم کنی

مثلاً شیرینی جات

چون قند دیر تر توی بدن دفع میشه

🤸🏻‍♀️

اندازه همون کالری روزانه‌ات که مجازی  چون 800 تا در نظر گرفتی همون ۸۰۰ ولی همه رو یهو نخور ...

برام سواله تو اون هشت ساعت کالری مجازو میشه خورد یعنی مثلا۱۶۰۰تا یا پونصدتاشو کم میکنن؟

مرسی عزیزم بنظرت یه روز در هفته رو ازاد بزارم؟؟ نمیخوامم استپ شه

نه توی فستینگ روز ازاد نمیخواد چون فستینگ تنها رژیمیه که استپ نداره نگران نباش ماهی یکبار ازاد بزار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز