واقعا این حجم از بی ظرفیتی قابل قبول نیس یکی از فامیلامون ازدواج کرده همسن منه تقریبا..نسبت نزدیکی هم با هم داریم...ما که همیشه با هم صمیمی بودیم و خیلی راحت حالا دختره خیلییی عوض شده..رفتم خونه ش برای اولین بار بعده ازدواجش..لباس مجلسی با کفش پاشنه بلند چرا پوشیدی خواهر من؟؟؟مگه مهمون رسمی داری؟؟؟؟؟تا دیروز شلوارک همو تو خونه مییپوشیدیم اخه...تخمه ریخته رو زمین میگه برم جارو شارژی برقی !!!! رو بیارم جارو بکشم!!!خدای مننننننننن داشتم خفه میشدم اینقد که جلو خودمو گرفتم...میخاستم بگم خب بگو جارو شارژی برقی با مارک فلان بگو که کامل شه توضیحاتت..اخه من ندیدم که از اینا تروخدا ازدواج کردین عوض نشین
ما سه تا همزمان با فاصله چند روز ازدواج کردیم..ینی کشتتتتتن خودشونو..با گفتن چیزای کوچیککک و پز دادن بهش..😂😂😂تو یه گروه دوستاییم باهم ینی کچلمون کردن.. هربار میرم توگروه پیاماشونو میخونم میخندم😂😂دلم شاددد میشه
روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
اینقدر دوس دارم تو خونه صندل ظریف پاشنه بلند با روبدوشامبر ابریشم ارغوانی بپوشم،بعد صبحها بیدار بشم،فنجون قهوه و یه تیکه نون تست بردارم،برم بشینم تو بالکن ،قهوه مو بنوشم و به افقهای دور خیره بشم.....💍💎
الان با یه من آرایش و موهای سشوار و تافت زده اومدم نی نی سایت ! ولی لباس تو خونه ای
خب اخه شوهرش که اون لحظه تو خونه نبوده..همه دوس دارن پیش شوهر شیک و پیک باشن..ولی خداییش لباس مجلسی تو جمعی که همه خودی هستن ضایعس..مخصوصا که اونجا فقط منو خودش بودیم
بابا دمش گرم چه روحیه ای.من همون شب عروسی هم پام رسید خونه تا شوهرم در حال اوردن هدیه ها از تو ماشین داخل خونه بود لباس عروس دراوردم موهامو باز کردم سریع رفتم دوش گرفتم بعدم جنازه شدم خوابیدم فردا صبحش شوهرمو دیدم😁.درین حد یعنی که حتی واینستادم مث بقیه عروسا شوهره بیاد لباسمو دربیاره کمکم کنه موهامو باز کنم.صبح دیدم اونم بغل من بیهوش افتاده بیچاره😄