2777
2789
عنوان

بی جنبه بازی و بی ظرفیتی یعنی چقدر؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوتا از دوستام اینطورین..

ما سه تا همزمان با فاصله چند روز ازدواج کردیم..ینی کشتتتتتن خودشونو..با گفتن چیزای کوچیککک و پز دادن بهش..😂😂😂تو یه گروه دوستاییم باهم ینی کچلمون کردن.. هربار میرم توگروه پیاماشونو میخونم میخندم😂😂دلم شاددد میشه

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

اسم شوهرشون یکیش 

سیف الله ئه یکیش مسلم..حالا بیای تو گروه یه سره اقااا سیف.. اقا مسلم😂😂😂😂😂

وووویییی شایلیییی نمیدونی سیففف چقد روم حساااسه و غیرت دارررره 😂😂😂😂

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
اسم شوهرشون یکیش  سیف الله ئه یکیش مسلم..حالا بیای تو گروه یه سره اقااا سیف.. اقا مسلم😂😂😂😂 ...

نگو ...فاز این ادمارو هنوز درک نکردم ...واقعا نمیفهمن حرکتشون ضایعس؟؟؟اقا سیف   

رسای نازنین من...

اینقدر دوس دارم تو خونه صندل ظریف پاشنه بلند با روبدوشامبر ابریشم ارغوانی بپوشم،بعد صبحها بیدار بشم،فنجون قهوه و یه تیکه نون تست بردارم،برم بشینم تو بالکن ،قهوه مو بنوشم و به افقهای دور خیره بشم.....💍💎

الان با یه من آرایش و موهای سشوار و تافت زده اومدم نی نی سایت ! ولی لباس تو خونه ای

خب اخه شوهرش که اون لحظه تو خونه نبوده..همه دوس دارن پیش شوهر شیک و پیک باشن..ولی خداییش لباس مجلسی تو جمعی که همه خودی هستن ضایعس..مخصوصا که اونجا فقط منو خودش بودیم

رسای نازنین من...

بابا دمش گرم‌ چه روحیه ای.من همون شب عروسی هم پام رسید خونه تا شوهرم در حال اوردن هدیه ها از تو ماشین داخل خونه بود لباس عروس دراوردم موهامو باز کردم سریع رفتم دوش گرفتم بعدم جنازه شدم خوابیدم فردا صبحش شوهرمو دیدم😁.درین حد یعنی که حتی واینستادم مث بقیه عروسا شوهره بیاد لباسمو دربیاره کمکم کنه موهامو باز کنم.صبح دیدم اونم بغل من بیهوش افتاده بیچاره😄

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭