واقعا این حجم از بی ظرفیتی قابل قبول نیس یکی از فامیلامون ازدواج کرده همسن منه تقریبا..نسبت نزدیکی هم با هم داریم...ما که همیشه با هم صمیمی بودیم و خیلی راحت حالا دختره خیلییی عوض شده..رفتم خونه ش برای اولین بار بعده ازدواجش..لباس مجلسی با کفش پاشنه بلند چرا پوشیدی خواهر من؟؟؟مگه مهمون رسمی داری؟؟؟؟؟تا دیروز شلوارک همو تو خونه مییپوشیدیم اخه...تخمه ریخته رو زمین میگه برم جارو شارژی برقی !!!! رو بیارم جارو بکشم!!!خدای مننننننننن داشتم خفه میشدم اینقد که جلو خودمو گرفتم...میخاستم بگم خب بگو جارو شارژی برقی با مارک فلان بگو که کامل شه توضیحاتت..اخه من ندیدم که از اینا تروخدا ازدواج کردین عوض نشین
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
فیلم ترکی زیاد میبینه صبح از خواب پا میشه پاشو میکنه تو کفش پاشنه بلند میپره تو دستشویی
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)