2777
2789
عنوان

بی جنبه بازی و بی ظرفیتی یعنی چقدر؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 62 پست
منم یبار باید کفش پاشنه بلندو امتحان کنم لامصب خلی کلاس داره😑 ولی نمیتونم،جلدی میپرم کتونی قرمزامو ...

من تو تولدم بخام بپوشم بعده چند دیقه درمیارم

رسای نازنین من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار باید کفش پاشنه بلندو امتحان کنم لامصب خلی کلاس داره😑 ولی نمیتونم،جلدی میپرم کتونی قرمزامو ...

براتون صلوات فرستادم 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

حتما ذوق داره و تازه عروسه خواهر شوهر منم تا دو هفته بعد از عروسيش با لباس مجلسي ميگشت سه روز بعد از عروسي هم با همون لباس پايتختي بود بعضي ها اينجوري دوست دارن ولي از نظر من جالب نبود ولي ديدم خودش ذوق داره و دوست داره حرفي نزدم الان همون مدل تو خونه پدرش ميچرخه سخت نگير اولشه

عامو خوبه حالا تو دوستت من دختر داییم زیاد چسی میاد فکرکرده انگارفقط این شوهر کرده 

حالا خوبه من زودتر از این ازدواج کردم اینجوری کلاس میزاره برام

رسای نازنین من...
حتما ذوق داره و تازه عروسه خواهر شوهر منم تا دو هفته بعد از عروسيش با لباس مجلسي ميگشت سه روز بعد از ...

وای نگوووووو..سه روز با لباس پاتختی؟؟؟خودش اذیت نمیشد؟؟؟

رسای نازنین من...

مثل فیلمهای جم همه تو خونه هاشون انگار عروسی میخوان برن 👠👒👗احتمالا زیاد فیلم می بینه الان داغه بزار یه سال دیگه برو خونش با همون شلوارکه میاد استقبالت😊

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
افرین به شما ه دیدیش از خنده غش نکردی واقعا افرین به این همه کنترل  من بودم از شدت خنده نفسم م ...

گفتم ضایعس اگه بخندم..مرسی بابت صلواتت عزیزم

رسای نازنین من...
وای نگوووووو..سه روز با لباس پاتختی؟؟؟خودش اذیت نمیشد؟؟؟

نميدونم ولي من كه جا اون اذيت ميشدم ولي حرفي نزدم بهش الان كه گفتي يادش افتادم كلي خنده ام گرفته ولي كلا تازه عروس بود به نظرم دوست داشته