2777
2789
عنوان

خواهرام بهم میگن مفت خور

281 بازدید | 4 پست

پدرم یه خونه داشت فروخت بین بچه ها تقسیم کنه مادرم گفت فقط به پسرا بده وگرنه راضی نیستم چون این خونه مهریه من بوده خواهرام قهرکردن و گفتن ما نمی‌خواهیم حالا که اینجور ولی من به بابام گفتم می‌خوام وکاری به حرف مامان ندارم و برداشتم یه واحد خریدم یه مقدار هم پول کم داشتم که بابام گفت یه مقدار پس انداز دارم بهت میدم به هیچکسم نگو تا توپولت هدر نره حالا خواهرام هرجا منو میبینن تیکه میندازن ومنو مقصر می‌دونن میگن اگه توهم برنداشته بودی شاید مامان پشیمون میشد اونروزی هم تو عروسی بهم گفتن مفت خور خیلی ناراحت شدم بعد از این قضیه مادرم گفت تو بچمی نفرینمو پس میگیرم اینجوری شد که با مادرمم صلح کردم حالا اونا ازمن کینه به دل گرفتن ونفرینم میکنن نظر شما من گناه کردم؟

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم  خیلی خوب و درست رفتار کردی  خواهرات هم یاد بگیرند قهر نکنن چون نازشون خریدار ن ...

حالا اونا توقع دارن خونمو بفروشم به اونا هم بدن اما خودمم بخوام شوهرم نمیذاره

میشه باورکن خیلی زود