2777
2789
عنوان

به نظرتون انصراف بدم ؟

162 بازدید | 23 پست

دانشجوی ترم ۶ پرستاریم و دستام خیلییییی می‌لرزه اونقدر که همه متوجه میشن و هر وقت دستامو میبینن میگن استرس داری ولی خوب دست خودم نیست واقعا طی هر پروسه ای می‌لرزه 

خودم هم خسته شدم از این لرزش و خوب همه هم به روم میارن استاد،دانشجو،بیمار،همراه بیمار،پرستارا و...

فقط سوال دیگه فرصت دارم کنکور بدم برا یه رشته ای که اینقدر با آدما در ارتباط نباشی که هی عیبتو بهت یاد آور بشن 

نهه نکن 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم  خودم کم بدبختی دارم اینم روشه

اخه حیف نیس واقعاا

چطور میخای انصراف بدی

خیلی حیفه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نمی دونم شاید اگه جای شما بودم ادامه میدادم ولی پرستار جاهایی میشدم که استرسشون کمتره . مثل بیمارستان خیلیل استرسش زیاده . پرستار کودک یا سالمندان یا کودکان خاص . اگه کلا علاقه نداری و سخته برات رشتت رو تغییر بده . رشته هایی که با مردم در ارتباط نیستن خیلیاشون نیاز به کنکور ندارن . می تونی بری ازاد بخونی

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

آره خیلی براش تلاش کردم حیفم میاد ولی سال دیگه کار ورزیه منم دستم همش می‌لرزه واقعا بابتشون خجالت می ...

بجا اینکه مسئله رو حل کنی ، صورت مسئله رو چرا پاک میکنی

نمی دونم شاید اگه جای شما بودم ادامه میدادم ولی پرستار جاهایی میشدم که استرسشون کمتره . مثل بیمارستا ...

تصمیم سختیه 

من فقط پدرو مادرم رو دارم اگه انصراف بدم اونا رو هم از دست میدم چون می‌دونم از انصرافم استقبال نمیکنن 

من چی گیر کردم بخدا هر روز با گریه و حال بد برمی‌گردم خونه 

به نظرم حیفه.بهتر نیست لرزش دستات ودرمان کنی؟تا اینکه همه زحماتت و به باد بدی؟

آخه فقط این نیست 

من زیاد اجتماعی نیستم پرستاری از اولش مناسبی نبود 

دوستام هم میگن اگه قرارع اینقدر خجالتی باشی بهتره انصراف بدی 

از همه طرف دارم انرژی منفی می‌شنوم هیچوقت تشویق نشدم شاید واقعا باید این راهو ول کنم ولی ول کردنش به معنی تنهاییم میشه چون حمایت خانوادم رو هم از دست میدم 💔

بجا اینکه مسئله رو حل کنی ، صورت مسئله رو چرا پاک میکنی

آخه فقط این نیست 

من زیاد اجتماعی نیستم پرستاری از اولش مناسبی نبود 

دوستام هم میگن اگه قرارع اینقدر خجالتی باشی بهتره انصراف بدی 

از همه طرف دارم انرژی منفی می‌شنوم هیچوقت تشویق نشدم شاید واقعا باید این راهو ول کنم ولی ول کردنش به معنی تنهاییم میشه چون حمایت خانوادم رو هم از دست میدم 💔

نمی‌خوام به قرص اعتیاد پیدا کنم  هی گفتم دست میشه نشد که نشد

الان تو داری پرستاری میخونی این اعتیاد به دارو حرف یک بی سواد .اولا پیدا نمی کنی دوما پیدا هم کنی خب یه مشکلی تو مغزت عمل نمیکنه که نمیتونی دستت روکنترل کنی بایدازبیرون دارو برسونی بهش تا درست عمل کن .تو انصراف هم بدی بری یه جای دیگه کارکنی باز همون متاهل میشی یه روز یه روزمادرمیشی باید درمان کنی قبل اینا