دانشجوی ترم ۶ پرستاریم و دستام خیلییییی میلرزه اونقدر که همه متوجه میشن و هر وقت دستامو میبینن میگن استرس داری ولی خوب دست خودم نیست واقعا طی هر پروسه ای میلرزه
خودم هم خسته شدم از این لرزش و خوب همه هم به روم میارن استاد،دانشجو،بیمار،همراه بیمار،پرستارا و...
فقط سوال دیگه فرصت دارم کنکور بدم برا یه رشته ای که اینقدر با آدما در ارتباط نباشی که هی عیبتو بهت یاد آور بشن
آخه فقط این نیست من زیاد اجتماعی نیستم پرستاری از اولش مناسبی نبود دوستام هم میگن اگه ...
غلط کردن
گربه دستش به گوش نمیرسه ، میگه پیف پیف بو میده
بیا و فک کن شاید این انرژی منفی ها همه از حسودیه
تو الان داری تو مسیر موفقیت میری
میخای همع چیو یه شبه بر باد بدی و فوی اخرش بری بشی فروشنده
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکم با خدا رفیق شو. من آرزومه رشته پرستاری میبودم اونوقت تو داری اینطور خودتو نابود میکنی قدر داشته هاتو بدون کمتر ناشکری کن وگرنه خدا اگه ببینه اینقدر میل داری به نق زدن قشنگ برات به شرایطی فراهم میکنه خیلی بدتر تا قدر بدونی
تصمیم سختیه من فقط پدرو مادرم رو دارم اگه انصراف بدم اونا رو هم از دست میدم چون میدونم از ان ...
الهی می فهمم . خیلی سخته . ولی شما مسیر زیادی رو رفتی . برای شادی اونها ادامه بده . بعد مدرکت برو دنبال علاقت . می دونم کار درستی نیست زندگی برای دیگران اما به نظرم پدر و مادر ارزش این سختی رو دارن