2777
2789
عنوان

عزیزانی که واردن به طلا خریدن

570 بازدید | 22 پست

من پارسال یه مقدار طلا دست دو خریدم.یکیشو استفاده کردم احساس میکنم رنگ قفلش رفته.ممکنه تقلبی باشه؟ روی خود زنجیرش ۷۵۰ حک شده.ولی حک ۷۵۰ رو بدلیجاتم که کاری نداره.از کجا باید مطمین باشم که ضرر نکردم.بعدش یه کلیپ دیدم که باید یه کدی رو فرستاد به به شماره ای اصالتش معلوم میشه.فقط یکی از زنجیرا همچین کدی داشت که فرستادم جوابش اومد واحد صنفی فلان بعد کد شناساییش ابطال شده.یعنی متقلب بوده باطل کردن جوازشو یا مثلا مشکل دیگه ای؟

بقیشون این کدو نداشتن.لطفا راهنماییم کنین.من پول با صرفه جویی جمع میکنم طلا بگیرم بشه پس انداز ایندم.الان دل تو دلم نیست نکنه همش تقلبی باشه چیکار کنم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کاغذ خرید برو همون مغازه، تقلبی هم باشه، خودش ازت میخره

اگه بگه تقلبی نیست چی؟ چطور اعتماد کنم؟ 

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
طلاهم تا حدودی تغییر رنگ میده اگه می‌ترسی ببر یه طلافروش نگاه کنه

جواب میدن؟

اصلا بحث نکن که تقلبی یا نه، بفروش بهش. حالا میخوای قبلش ببر یه مغازه دیگه محک بزنه. البته بگم خیل ...

واقعا؟ چرا اخه؟ برا من ننوشته وزن اونم حساب کرده هم قیمت طلا.

ممکنه ۷۲۰ هم باشن بگرد یجایی باید حک شده باشه 

نه ۷۵۰ که حک شده.من منظورم اون کدی ست که به یه شماره ای پیامک میشه جواب اصالتش میاد

واقعا؟ چرا اخه؟ برا من ننوشته وزن اونم حساب کرده هم قیمت طلا.

کلا طلا فروشا تو کارشون حلال و حرام زیاد میکنن، چرا نداره خواهر.

اول ببر یه مغازه بگو قصد فروش دارم ، اگر خودش شک کرد و محک زد میفهمی طلا نیست دیگه