2777
2789
عنوان

نميتونم پول پس انداز کنم....🥺

146 بازدید | 4 پست

شما چطوری حقوق خودتون و همسرتون رو مدیریت میکنید ک از اونور هم کم نمیارید؟؟ من اونقدرام ولخرج نیستم ولی مثلا ی مغازه برم ی مانتو چشممو بگیره باااید حتماااا حتمااا بخرمش وگرنه دیووونه میشمم 😂ولی خب خیلی کم پیش میاد مانتویی چشممو بگذره الان عید ی مانتو مشکی مجلسی خریدم ۱ و خورده ای با ی شال قبلش هم رفته یودیم شمال یبافت و پافر شد ۱۲۰۰ همین تا این ماه ک باز رفتم تو ی مغازه ی مانتو کرم و زیرش ی شومیز سفید خیلی خوشم اومد همون یدونه هم ازش مونده بود خریدم یک و ۳۰ باز. ی مانتو دم دستی ۳۶۰ با ی شال برای همبن مانتو ۲۴۰ ی شلوار جین هم امروز خریدم ۵۵۰ کیف زیاد نمیخرم چون دارم کفش هم بیشتر کتونی طور میخرم ک راحتی باشع سرکاررمیرم و اینا حالا شما بگید اینا خرج اضافیه برای ی دختر یا مناسبه؟؟

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
عزیزم اگه میخوای مجازی شغل داشته باشی میتونی تاپیکمو بخونی🌺🙋🏼‍♀️

شغل دارم گلم😁تاپیکمو اشتباه خوندی فک کنم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضافی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نیست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖