2777
2789
عنوان

بچه های کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 91 پست

بچه کرد ارومیه اس 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
استثناس وگرنه همشون عاشق آبگوشتن. تو این گرما شوهر من همش درخواست آبگوشت داره

وای امروز ابگوشت داشتیم بابام میگه فردا هم درست کنین دوباره

لامصب تو این گرما اخه😂😂

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینم بده اگه شکمو باشه فردا میره خاستگاری 😂

همونجا استارتر میبره محضر با مهریه بالا عقدش میکنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کورد کجا؟

کرد ارومیه اس 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
کورد کجا؟

کرد ارومیه اس

وای امروز ابگوشت داشتیم بابام میگه فردا هم درست کنین دوباره لامصب تو این گرما اخه😂😂

اتفاقا شوهر من امشب شبکاره زنگ زده برای فردا ناهار آبگوشت بزار 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اتفاقا شوهر من امشب شبکاره زنگ زده برای فردا ناهار آبگوشت بزار 

من خودمم خیلی دوست دارم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

همونجا استارتر میبره محضر با مهریه بالا عقدش میکنه

این کرد ارومیه اس 

من خودمم خیلی دوست دارم

من به هیچ غذایی نه نمیگم همه چی میخورم

سلام 😍

حال شما

این کرد ارومیه اس 

فرقی نمیکنه ولی اینم بگم اکثر کوردا به شدت غیریتن این مسئله ام در نظر یگیر