2777
2789
عنوان

بچه های کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 91 پست
منم میخوام بشم عروس کردا یادم بدید  بتونم مخشو بزنم

خودتو میسوزونی دختر خود کردا هم این جوونا بلد نیستن

دم ودستگاه باید بخری ساج و...میخواد

همون کباب دنده درست کن همه کوردا بدون استثنا خیلی دوس دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردای کورد آبگوشت خیلی دوس دارن

بالاخره چیکار کنم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

کلا اکثریت ما کوردا عاشق کبابیم فکر نکنم چیزی به اندازه این بتونه دلمون رو بدست بیاره😂

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
خودتو میسوزونی دختر خود کردا هم این جوونا بلد نیستن دم ودستگاه باید بخری ساج و...میخواد همون کباب ...

اخه اصلا دنده کباب بلد نیستم درست کنم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چی هست 

قاورمه مرغ  داریم و قاورمه گوشت من دستور گوشتو بهت میدم اگه خواستی مرغ هم بگمت

اول یه پیازو نگینی خورد کن با دنبه زیاد بزار سرخ شه روغن بندازه سبک که شد زرد چوبه بزن بعد گوشت گوسفندی که نگینی خورد کردی بهش اضافه کن با یکم آب بزار بپزه. بعد یه ساعت جیگر و دل بهش اضافه کن

اب زیاد نریزی باید ابش کاملا بره و سرخ شه بعد پیاز فراووون بریز بعد دوساعت بزار حسابی سرخ شه و روغن بندازه اصلا نباید اب داشته باشع

اینم یکم قلق داره چند بار درست کنی دستت میاد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

کلا اکثریت ما کوردا عاشق کبابیم فکر نکنم چیزی به اندازه این بتونه دلمون رو بدست بیاره😂

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قاورمه مرغ  داریم و قاورمه گوشت من دستور گوشتو بهت میدم اگه خواستی مرغ هم بگمت اول یه پیازو ...

نمک و فلفل  و ادویه هم بزن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

کلانه ام بدن که دیگه نور الا نوره😋

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

مردای کورد آبگوشت خیلی دوس دارن

داداش من فقط ب عنوان ی مرد کورد فقط شیربرنج و کباب دوس داره 

بقیه رو مجبوری میخوره،نمیدونم این بشر چرا اینقدبد غذاعه ولی تنها چیزی ک دقیقا همه دوس دارن بنظرم کبابه

افرین استارتر ابنم خوبه قارمه بپز راحته

سلام  

قاورمه مرغ  داریم و قاورمه گوشت من دستور گوشتو بهت میدم اگه خواستی مرغ هم بگمت اول یه پیازو ...

موافقم این خیلی طرفدار داره 

میتونی مرغشو هم درست کنی

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
موافقم این خیلی طرفدار داره  میتونی مرغشو هم درست کنی

اره راحت و بی دردسر هم هست

کلانه ام بدن که دیگه نور الا نوره😋

اره اینم بده اگه شکمو باشه فردا میره خاستگاری 😂

داداش من فقط ب عنوان ی مرد کورد فقط شیربرنج و کباب دوس داره  بقیه رو مجبوری میخوره،نمیدونم این ...

استثناس وگرنه همشون عاشق آبگوشتن. تو این گرما شوهر من همش درخواست آبگوشت داره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍