وی آرایش کرده و ب سمت مغازه روانه شده غذای شاهن شاهی خود را ک چی پف و شیر است خریده و آمده است خانه دریخچال گذاشته و متوجه شده ک پدر و مادر دیروز حقوق گرفته و دارند سمت فروشگاه روانه خواهندی شد و آنها را دیده و با لحن دلسوزانه ب آنها گفتندی ک ای پدر و ای مادر منمممم اولاد صالحتان! من آنم ک به از برادران یوسفم من می آیم تا ب کمکتان شتافته باشم آنها اندکی تامل کرده و با خود گفته اند خدایا بابت این اولاد یاری دهنده امان شکر ولی نمیدانند ک وی با خود افکار خبیثانه ای دارد و تا ب فروشگاه رسیده اندی وی سمت اسپری و شوینده حمله کرده ومث همیشه وسایل پوستی رو خریده و عطر را هم خریده، آنها وسایل را در دستم داده اند و گفتنتدی ب سمت خانه روانه شو تا بیشتر از این کیسه امان راخالی ننموده ای وی ب خانه رسید و خود راآغشته در عطر کرد و غذای خود را در لیوان همراه نی و قاشق ریخت و بر مبل شاه ان شاهی خود لم داد و روی خود پتو کشید و دارد کیف زندگی خود را در اوقات زندگانی میبردددد و شما چطور؟
کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
مادربرزگ من با ۷۰_۸۰سال سن میگم پفک بخرین دلم ۷واستخ🤣🤣😂😂