وی آرایش کرده و ب سمت مغازه روانه شده غذای شاهن شاهی خود را ک چی پف و شیر است خریده و آمده است خانه دریخچال گذاشته و متوجه شده ک پدر و مادر دیروز حقوق گرفته و دارند سمت فروشگاه روانه خواهندی شد و آنها را دیده و با لحن دلسوزانه ب آنها گفتندی ک ای پدر و ای مادر منمممم اولاد صالحتان! من آنم ک به از برادران یوسفم من می آیم تا ب کمکتان شتافته باشم آنها اندکی تامل کرده و با خود گفته اند خدایا بابت این اولاد یاری دهنده امان شکر ولی نمیدانند ک وی با خود افکار خبیثانه ای دارد و تا ب فروشگاه رسیده اندی وی سمت اسپری و شوینده حمله کرده ومث همیشه وسایل پوستی رو خریده و عطر را هم خریده، آنها وسایل را در دستم داده اند و گفتنتدی ب سمت خانه روانه شو تا بیشتر از این کیسه امان راخالی ننموده ای وی ب خانه رسید و خود راآغشته در عطر کرد و غذای خود را در لیوان همراه نی و قاشق ریخت و بر مبل شاه ان شاهی خود لم داد و روی خود پتو کشید و دارد کیف زندگی خود را در اوقات زندگانی میبردددد و شما چطور؟
کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
مادربرزگ من با ۷۰_۸۰سال سن میگم پفک بخرین دلم ۷واستخ🤣🤣😂😂