2777
2789
عنوان

در چ حالین؟👀

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 68 پست
خونه پدرومادر پیرم هستم  شامشون و اماده کنم و برم خونه...واسه گرسنه های منزل خودم هم باید شام ...

چ کار خوبی خدا برات جبران کنه😍😍😍😍

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فکر اینک چیکار کنم ب کسی ک میخوامش و منو نمیخواد برسم دوساله دارم میدووم حقیقتا خسته شدم

انشالله ک همونی میشه ک دوست داری

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

موافقم باهات شدیدااااااا منم از جنس خودتم با یه چیز کوچیک حال میکنم😍

زندگی همینه 😍🌸 من برای یه کش کوچیک کلییی ذوق میکنم اسمم براش میزارم تازه بقیه تعجب میکنن سر این اخلاقم😅

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
دورت بگردم.همجنین شما رو برای عزیزاتون✨️🤍

عزیزدلییییی😘😘😘

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چ کار خوبی خدا برات جبران کنه😍😍😍😍

فدااای تو....

دنیام پدرومادرم هستن

با نگاهشون، دعاشون، انرژی میگیرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دورت بگردم مرسی.۴روزه مریضه .ی ویروس لعنتی گرفتیم هردونامون.من خوب شدم‌..اون نه..مشکل قلب و ریه ومعد ...

الهییی💛درک میکنم شدیدا 

خدا حواسش ب مامانت و خودت هست نگران نباش زودی خوب میشه🌸

زندگی همینه 😍🌸 من برای یه کش کوچیک کلییی ذوق میکنم اسمم براش میزارم تازه بقیه تعجب میکنن سر این اخ ...

دقیقا زندگی همینه 

منم برا چیزای کوچیک ذوق میکنم و بقیه بهم میگن سرخوشی😅😅ولی خودم دوست دارم  از کوچیکترین چیزای زندگیم لذت ببرم 

بعضیاشون بهم میگن بیخیالی😅😅

دلم میدرده ن پریود میشم ن نمیشم  نمیدانم چ مرگم شده

انشالله ک خلاص بشوی از این درد نابهنگام

😂این روش اول زندگی داره رو من پیدا میکنه

اشکال نداره 

والا داره مارو هم میکنه ۷ قلو ام زاییدم ولی سعی کن با کردنشم حال کنی  شل کن اینقد سخت نگیر زندگیو😅💛

آبگوشتمو اوکی کردم برم دوش بگیرم بیام

نوش تان