2777
2789
عنوان

عجب گیری افتادیم ما درون گراها:)

359 بازدید | 23 پست

تو روز با خودم وقت نگذرونم دیوونه میشم‌‌.

اینکه هی یکی تو روز بهم بچسبه خسته میشم.

چ برسه ک یک هفته و نیم هی بم بچسبه پی ام بده تو روز یکی دوتا ن باید بشینی طولانی چت کنی 

یعنی  خیلی خسته میشم خیلی  با اینکه درکم میکنه ولی باز عذاب وجدان میگیرم برای این نیازم

و واقعا نیاز دارم با خودم تنها باشم فیلم ببینم روتین پوستی برم   اهنگ بشنوم متن بخونم

وقت بگذرونم باخودم شاید پیش ادما بی حوصله باشم وقتایی ک نیاز داشته باشم با خودم باشم ولی همیشه با خودم تنها میشم تو تنهایی پر انرژیم

شاید ما درونگراها همون ادمابی باشیم ک عاشق خودمدن شدیم ک همش دلمون میخواد با خودمون وقت بگذرونیم:")

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد منی:)

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

من میانگرام هم با خودم خیلی وقت میگذرونم هم دلم میخواد با کسایی که دوست دارم وقت برگذرونم گاهی بیشتر دونگرام گاهی بیشتر برونگرام 😶‍🌫️😂😵‍💫

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

من ک حالم از خدم ب هم میخورع اصلا حرف نمیزنم ب هیچ عنوان و در حد ی سوال و ی جواب کوتاه حتی باشوهرم! میترسم ک بعدا زندگیم خراب شع بخاطر سرد بودن زیادیمو بی حرفیم.... اصلا و هیچوقت حوصلع ادمها رو ندارم و من فق برای زندگی زناشوییم نگرانم😭😔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
من یه برونگرام و وقتی تنها میشم افسرده میشم تنهایی داغونم می‌کنه 😓

مامانم مث توه برای همین وقتی خونمون ساکت و بدون ادم میشه من پر انرژیم اون بی انرژی یهووو مهمون دعوت میکنه و یا بردار و خواهرمو صدا میزنه با بچه هاشون  و کلی ذوق میکنه و منی ک از شلوغی پناه میبرم ب اتاق و خستتتتته ی خستههه میشم😅

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
منم درونگرام تنهایی رو دوست دارم ولی دوست داشتم برونگرا باشم بیشتر توی جمع برم بیشتر صحبت کنم اونم ب ...

من مجبور میشم تو جمع باشم ولی ساکت میشنیم ب حرفاشون گوش میدم ب سوالتی ک ازم میپرسن جواب میدم و بعدش میرم اتاق