2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 59 پست
دقیقا همینه من حدود بیست سی گرم طلا دارم به نظر خودم زیادم هست چون هیچکدومو استفاده نمیکنم عوضش پول ...

اه مادر شوهر منم هرچی داره آویزون کرده شده ویترین طلا فروشی نمیدونم شب چجور با اونا میخوابه . میگه ادم میذاره خونه اطمینان نداره😑😑😑😑

بعد اونسری بمن میگه بیرون میری طلاتو قایم کن امروز یکی از یه دختره نمیدونم چی دزدیده بود. گفتم من ک دوتا النگو دارم تو دستم بقیه رو ننداختم تو حواست باشه دیگه . حالا پیرم هست بعد گاهی فشارش میره پایین تو کوچه بیهوش میفته. 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما که برعکسیم خدا نکنه

یه انگشتر یه گرمی دستمون ببین مادرشوهر 

سریع میگه بفروش پولشو بزارید رو ماشین و خونه وقسط و کوفت 

دیروز رفتم ام آر آی 

مرده گفت اولین خانمی هستید که هیچ طلایی ندارید 

خونه بفروشی بری مستاجر بشی  بهترین کارو کردی که رابطه باهاشون نداری

اخه اونا شهرستان بودن و مستاجر .جایی ک قیمت خونه و زمین مفت بود. من خونه م تو شهر بود . بابام خیلی اذیت کرد .ب شوهرم میگفت محل کارت هم بیار شهرستان 😂😂 کلا میدونی افکار قدیمی دارن دوست ندارن از چهارچوب افکارشون دربیان .پیشرفتو دوست ندارن .شوهر خاله ی من ۳ تا بچه شو فرستاد رفتن خارج . چقدرم وابسته بودن ب پدر مادره . بعد تو که هیچ منو آدم حساب نمیکردی میگی بیا کنار من زندگی کن

اخه اونا شهرستان بودن و مستاجر .جایی ک قیمت خونه و زمین مفت بود. من خونه م تو شهر بود . بابام خیلی ا ...

بخیال خودشون میخوان دختر جلو چشمشون باشه مشکلی پیش نیاد براش ولی با این تفکر زندگی شو سراسر مشکل میکنن 

بخیال خودشون میخوان دختر جلو چشمشون باشه مشکلی پیش نیاد براش ولی با این تفکر زندگی شو سراسر مشکل میک ...

خو خواهرم خواست ازدواج کنه هرجا خواست خونه بخره  نذاشتن. سمت خودشون هم فقط اجاره ای بود 

به زور روبروی خودش خونه اجاره کرد ک اره شوهرت نباشه میترسی زود میای پیشه ما .اونم سر ۶ ماه اجاره رو کرد دو برابر .مجبور شدن تخلیه کنن . فک کن تو سالی یکی دو بار باید جابجا بشی وسیله داغون شد رفت دیگه. خواهر من بیش از اندازه وابسته س اما من نه .والا جهازمم با پول خودم خریدم من

اسم دخترمه🥰 تا حالا اطرافم ندیده بودم به جز خودم کسی این اسم رو استفاده کرده باشه 

خیلی قشنگه....من اسمم نيلو اسم گربه هم نلی گرفته بودم ولی نلی صداش میزدم....کلا عاشق این اسمم خدا برات حفط کنه دخترنازتو

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اسم دخترمه🥰 تا حالا اطرافم ندیده بودم به جز خودم کسی این اسم رو استفاده کرده باشه 

نل صداش میزدم 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خوش به حال خودم جاری خواهر شوهر زن داداش ندارم با خواهرامم سالهاس رفت امد ندارم .برن گم شن اونا هم ...

من جاری و خواهر شوهر ندارم مادرشوهرمم خیلی خوبه....خواهرمم راه دوره خوبه بد نیس....ولی زنداداشم انگار دخترر شاه پریونه

من جاری و خواهر شوهر ندارم مادرشوهرمم خیلی خوبه....خواهرمم راه دوره خوبه بد نیس....ولی زنداداشم انگا ...

من ی جاری صیغه ای داشتم جداشد 

یکی دوبار پیش اومد سه تایی با مادرشوهرم نشستیم دیدم هی ی جور بحثو میکشونن سمت طلا ک پز بدن  حالا اونم دوسه تا النگو داشت ک هیچ شوهره واسش نگرفته بود ‌.واس دوران قبل صیغه ش بود

من ی جاری صیغه ای داشتم جداشد  یکی دوبار پیش اومد سه تایی با مادرشوهرم نشستیم دیدم هی ی جور بح ...

خب فرقمون اینه ک من برادرشوهرم ندارم ک ی روز نگران باشم بابت جاری😁

خب فرقمون اینه ک من برادرشوهرم ندارم ک ی روز نگران باشم بابت جاری😁

منم نگران نیستم کلا برادر شوهرم اهل زندگی نیست اینم ک میگم صیغه کرده بود ولش کرد زن اولشم جدا شده . 😁یدونه عروسم من 

اه مادر شوهر منم هرچی داره آویزون کرده شده ویترین طلا فروشی نمیدونم شب چجور با اونا میخوابه . میگه ا ...

تعقیبش کن یجا بیهوش شد ازش بزن😂😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂