2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 59 پست

زنداداش من شکرخدا خیلی خانم و خوبه خداسلامتیشون بده

ولی زنداداشتون مثل خواهرشوهرمه دلسوریهای الکی فضولیهای الکی 

که بخاد فقط از کار وزندگی ما سر در بیاره عفریته خانم

برای حاجتم ۳صلوات بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من کل داراییش رو به نام من کرده چیزهایی هم که جدید میخره بنام بچه هامون کزده بعد من طلا خیلی ...

دقیقا همینه

من حدود بیست سی گرم طلا دارم به نظر خودم زیادم هست چون هیچکدومو استفاده نمیکنم عوضش پولمو خرج خونه و وسایل آسایشم میکنم

بعد مادر شوهرم شب حنابندون فامیلاش گفت مردم طلاتو میبینن خونتو نمیبینن ببین طلات از همه کمتره آدمو خجالت زده میکنی فلان چیز واجبت نبود رفتی گرفتی بجاش طلا میگرفتی

منم فردا شبش فقط با یه حلقه رفتم عروسی😬

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

هم شبیه ب اسم خودمه هم اسم گربم بود چطور؟؟

اسم دخترمه🥰 تا حالا اطرافم ندیده بودم به جز خودم کسی این اسم رو استفاده کرده باشه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

موندم چرا پدر مادرا طرف بچه ی خودشون نمی گیرن .

زن داداش رسما از خانوم ایراد گرفته کوچکش کرده 

حتی گفته عقل نداری راحتی 

پدر بجای طرف داری فقط میگه ولش کن کشش نده 🤐🤐🤐🤐

خوش به حال خودم جاری خواهر شوهر زن داداش ندارم با خواهرامم سالهاس رفت امد ندارم .برن گم شن

اونا هم عین جادوگرا طلا اویزون میکردن اما مستاجر بودن. من طلا کم داشتم اما خونه هم داشتم چشم دیدن نداشتن بابام همش میگفت بفروشید بیاید اینجا مستاجر بشینید 🙁

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
دقیقا همینه من حدود بیست سی گرم طلا دارم به نظر خودم زیادم هست چون هیچکدومو استفاده نمیکنم عوضش پول ...

چرا اینطورین؟

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم