jsbshj مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1417 عنوان فیلم سوجان 95 بازدید | 5 پست طلا کجا رفت؟ با اون وضعیت بدون هیچ پولی تنها ...چرا هیچ مشخص نشد بهاره جدا شده یا نه آخرش طلا به ثریا تو نامه گفت دلسوزیات از سرخواهری نبود متوجه نشدم گفت از چی بود کسی متوجه شد؟ ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔 دیروز | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33213 طلا اون همه ثروت داشت بدون هیچی نرفت که بهتر گفت من سایه زن دوم قبول ندارم تو زندگیم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
jsbshj مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1417 طلا اون همه ثروت داشت بدون هیچی نرفت که بهتر گفت من سایه زن دوم قبول ندارم تو زندگیم نوشته بود من هیچی با خودم نمیبرم فقط خاطراتو میبرم همه چی بمونه برای تو ثریا ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔
jsbshj مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1417 اگه کسی فهمید به منم بگه قضیه ثریا چی بود پرورشگاهی بوده ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33213 نوشته بود من هیچی با خودم نمیبرم فقط خاطراتو میبرم همه چی بمونه برای تو ثریا خب دیگه منظورش اون چیزهای تونامه نوشته بود ویلا خونه باغ زمین جفرودی میگه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم