2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا؟

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️

بچه‌ها ی هفته دینی میخونید ۱۲ درس دیگه دارم .😭😭😭

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
دلیل چرت زیادگفتن اصلش اینه سوالارو لو رفته

حالا واقعا راسته ؟

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

از خوشحالی دارم پررررر در میارم🥲😂

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏