2777
2789
عنوان

دینی کنکل شد🐮😂

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست
دلیل چرت زیادگفتن اصلش اینه سوالارو لو رفته

بابا سوالا لو نمیره بخدااا 

کلی ها میخوان اینا رو بفروشن پول بگیرن 

الکی گول نخورید

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
دلیل چرت زیادگفتن اصلش اینه سوالارو لو رفته

نه اینجوری نیست کارت های ورود به جلسه صادر نشده بچه ها چند روزه درگیرن

سوالا تا قبل امتحان لو نمیرن، سر جلسه میان بیرون 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای من از خوشحالی در گنج خود نمیپوستم قبلش داشتم گرییییههه میکردم خیلی زیاددد و وحشتناک بود

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

عزیزم دینی لغو شده امتحانش

وااا 

برا یازدهم یا دوازدهم؟

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
 واقعا؟ میدی بهمون؟

نه خبری نیست 

هیچ پولی به هیچ جا هم ندین 

سوالا قبل جلسه لو نمیرن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یعنی اینکه 3-4 روز به بچه های مردم استرس اضطراب بدی وای سایت باز نشد وای ساید باز شد پرید از هزار راه برن تا فقط کارت نهایی بگیرن بعد 12ساعت مونده به ازمون مهم مهم مهم در سطح کل کشور بگن لغوه 

جالب نیست! بلد نیستیم یه سایت درست درمون بسازیم 

جالبتر بودنش اینه هیچکس دلسوز بچه ها نیست من با ین بچه ها سر و کله میزنم جوری میان سر کلاس میشینن انگار تراکتور از روشون رد شده همه خسته شب بی خوابی بکش بخون بخون بخون اره به باید تلاش کنه اما نه اینکه تو بخوای تو یکسال ازش فیلسوف بسازی  بچه بیسواد میاد بالا سال اخر همه مطالب و بکنن تو مخش انقدر دلسوزناااااا 

فقط به فکر پولن پول میان ازمون قلمچی میزارن غیر استاندارد چرا به نظرتون کنکور و حذف نمیکنن؟چون توش گردش مالی داره نفری 218000 تومن دادین بچه بره کنکور بده چقدر پوله؟؟؟کجای دنیا اینقدر تنش به نوجوون وارد میکنن کجا!! بابا بچه ها عصبین خستن خانواده ها درگیرن خب اون ادمی که شدی مسئول شعورت برسه میان اذر میگن عمومی ها برگرده باز بچه ها استرس استرس من نمیدونم چه خبره واقعا ولی هرچی هست بچه ها رو دارن نابود میکنن 

زنگ ورزش نوجوون و گرفتن درصورتی که بچه ها از سن 15-18 بهترین زمان ورزشه تو اروپا و امریکا  دبیرستانیا هر روز ورزش دارن چرا چون هورمون بچه ها به تعادل برسه دخترا پریودشون کمتر دردناک بشه پسرا درست به بلوغ برسن بعد اینجا معلم ریاضی زنگ ورزش و میگیره کلا هم یه زنگ ورزش دارن همونن میگیرن اخه این درسته؟؟؟؟

نه اینجوری نیست کارت های ورود به جلسه صادر نشده بچه ها چند روزه درگیرن سوالا تا قبل امتحان لو نمیرن ...

اخه گفته بودن کارت دریافت نکردید میتونید با شناسنامه بیاید

و خدا معجزه میکند !🌱💛