2777
2789
عنوان

دینی کنکل شد🐮😂

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست
نه اینجوری نیست کارت های ورود به جلسه صادر نشده بچه ها چند روزه درگیرن سوالا تا قبل امتحان لو نمیرن ...

اره من با بدبختی همین ی ساعت پیش از آموزش پرورش شهرم کارتمو گرفتم حالا خیلیا هستن که توی روستاها یا جاهای دیگن بنده خداها نتونستن کارت بگیرن

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

اخه گفته بودن کارت دریافت نکردید میتونید با شناسنامه بیاید

توی کارت حوزه ی امتحانی مشخص شده

وقتی کارتی صادر نشده دانش آموز از کجا بدونه باید اصلا کجا بره امتحان بده که بخواد با شناسنامه بره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه گفته بودن کارت دریافت نکردید میتونید با شناسنامه بیاید

خب حوزه آزمون مشخص نبود 

واسه دوازدهمیا رو خود مدرسه اعلام میکرد ولی پشت کنکوریا ن

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

توی کارت حوزه ی امتحانی مشخص شده وقتی کارتی صادر نشده دانش آموز از کجا بدونه باید اصلا کجا بره امتح ...

اره اینم درسته ولی خب مدرسه از قبل ادرس داده

و خدا معجزه میکند !🌱💛

اره من با بدبختی همین ی ساعت پیش از آموزش پرورش شهرم کارتمو گرفتم حالا خیلیا هستن که توی روستاها یا ...

موفق باشین 

استرس نداشته باشین، هر شب دو سه صفحه رو قبل از اینکه بخوابین ورقه بزنین و مرور کنین که یادتون نره چیزایی که خوندین 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
یعنی اینکه 3-4 روز به بچه های مردم استرس اضطراب بدی وای سایت باز نشد وای ساید باز شد پرید از هزار را ...

دارم دیوونه میشم دیگه خسته شدم ، با خوندن پیامت فقط اشکام ریخت 

الان ما دیگه وقتی هم برای کنکور تیر نداریم 

همه آینده مون هم همین کنکوره و رتبه ای که کسب میکنیم 

کاربری دست دونفره
موفق باشین  استرس نداشته باشین، هر شب دو سه صفحه رو قبل از اینکه بخوابین ورقه بزنین و مرور کنی ...

سلامت باشی عزیزم باشه حتما❤

اره من با بدبختی همین ی ساعت پیش از آموزش پرورش شهرم کارتمو گرفتم حالا خیلیا هستن که توی روستاها یا ...

روستایی هیچ من ک وسط کرجم نمیتونم کارت بگیرم 

هر کاری کردم کارت نداد

و خدا معجزه میکند !🌱💛

دارم دیوونه میشم دیگه خسته شدم ، با خوندن پیامت فقط اشکام ریخت  الان ما دیگه وقتی هم برای کنکو ...

گریه نداره دختر گلم 

من تاپیک زدم یه مشت متعصب الکی فقط چرت نوشتن 

من دبیرم انقدر عصبیم من کامل همتونو درک میکنم 

اره اینم درسته ولی خب مدرسه از قبل ادرس داده

آره کارت های دانش آموز ها داده شده ولی فارغ التحصیل هایی که ترمیم معدل ثبت نام کردن نه 

گریه نداره دختر گلم  من تاپیک زدم یه مشت متعصب الکی فقط چرت نوشتن  من دبیرم انقدر عصبیم ...

کاش خانواده و اطرافیان هم اندازه شما درک داشتن ، از همه طرف باید فشار روانی رو متحمل بشیم

کاربری دست دونفره
کاش خانواده و اطرافیان هم اندازه شما درک داشتن ، از همه طرف باید فشار روانی رو متحمل بشیم

من بخدا اومدم اینجا نوشتم همه چیز 

ایراد نداره چشم رو هم بذارید تمومه یه 40روز دیگه فقط قوی باشید قویییییییییییی