2789
عنوان

نیشابور

18281 بازدید | 43 پست

سلام دوستان، میشه لطفا اگه کسی نیشابوریه بیاد در مورد مردم اونجا یه کم توضیح بده؟ (بدون تعصب لطفا)

رسوماتشون چیه تو ازدواج؟ 

برخورداشون معمولا با عروس چطوریه؟

دخترای نیشابور جهیزیه کامل دارن یا مثل خراسان شمالی رسم جهیزیه ندارن؟

اگه کسی عروس نیشابوریاست هم بیاد مشاهداتش رو بگه از مردم اونجا، چه خوبیا و چه بدیایی دارن؟ 

بچه ها لطفا با هم دعوا نکنید. اگه کسی چیز بدی دیده میدونم معنیش این نیست که همه همینن، فقط میخوام ببینم حواسمون رو بیشتر روی چیا جمع کنیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام....من یکی از همکارام نیشابوری هستش فقط میدونم جهیزیه با دختره 

اخلاقش چجوریه همکارتون؟ از همشهریاش چی میگه؟

خواهرم خواستگار نیشابوری داره که شرایطش اوکیه ولی غریبن میترسیم   

چیز خاصی نگفته از فرهنگ مردم اونجا؟

عزیزم خوب و بد همه جاپیدامیشه نمیشه بگم چون نیشابوریه خوبه یا بده..اما بطور کل رسم و رسوم خیلی خاصی ندارن که مثلا اگه کسی باهاش آشنایی نداشته باشه اذیت بشه..بیشتر رو اخلاق خود طرف و خانوادش حساسیت به خرج بدین عزیزم

من نیشابوری هستم..جهیزیه با دختره و داماد هم فقط وسایلی که موقع عقد به عنوان کالا نوشته شده رو میخره ...

مثلا مراسماتشون همون عقد و عروشی رایجه فقط یا چیز دیگه هم دارن؟

چقدر مذهبیه جو شهر؟

نمیدونم هرچی که به نظرتون خاص میاد. مردسالار نیستن مثلا؟ چون مثلا تو کردا مردسالاری زیاده و زن واسه همه چیز باید کسب تکلیف کنه و اینا

اگه سوالاتتو باجزییاتوریزتر بپرسی بهتر راهنمایی میکنم سروین بانوجان

ممنون خانمی.

مثلا از عروس چه انتظاراتی دارن معمولا؟

تو دوره عقد کادوهای معمول تو اعیاد و مناسبتا اونجام رایجه؟ البته مهم نیست خیلیا، فقط میخوام بیشتر شناخت پیدا کنیم

مثلا مراسماتشون همون عقد و عروشی رایجه فقط یا چیز دیگه هم دارن؟ چقدر مذهبیه جو شهر؟ نمیدونم هرچی ک ...

عقد و عروسی رایجه بعضی خانواده ها حنابندان هم میگیرن ..از لحاظ مذهب همه جوره وجود داره از این لحاظ با خود داماد صحبت کنید که چقدر مذهبی هستن...مرد سالاری ندارن از این لحاظ مث بقیه شهرهاهستن فقط اگه ترک باشن خب طبیعتا مث بقیه ترکا متعصبترن

ممنون خانمی. مثلا از عروس چه انتظاراتی دارن معمولا؟ تو دوره عقد کادوهای معمول تو اعیاد و مناسبتا ا ...

مثلا شب عید و شب چله برای عروس یه مجلس خیلی کوچیک میگیرن و عیدی میبرن...عزیزم شما برای شناخت بیشتر خود داماد وخانوادش رو بیشتر بشناسین و این سوالای ریز رو از خودشون بپرسین تا خدای نکرده مشکلی به وجود نیاد اما در کل نیشابوریای آدمای بدی نیستن و فرهنگای خاصی ندارن که اگه کسی باهاشون آشنایی نداشته باشه تعجب کنه.انیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونن