2789
عنوان

نیشابور

| مشاهده متن کامل بحث + 18308 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا شب عید و شب چله برای عروس یه مجلس خیلی کوچیک میگیرن و عیدی میبرن...عزیزم شما برای شناخت بیشتر خ ...

آره عزیزم کامل بود دستتون درد نکنه

ما خودمون تو مسیر مشهد زیاد شده بیایم نیشابور یا حتی شب بمونیم. واقعا اونجا خاطره بدی ندارم از کسی

سلام.ماهم نيشابوري هستيم.البته من خودم تهران به دنيااومدم وبزرگ شدمو ازدواج كردم.اما عااااشق نيشابورم.وقتي ميرم اصلااا دلم نميخواد ديگه برگردم.همونطوركه انيساجون گفت رسم ورسوم خاصي ندارن.ادماي خوبي هم هستن.مردسالار اصلااااا نيستن.منكه اصلا چنين چيزي نديدم ازشون.ادم خوب وبد همه جاهس.اميدوارم ازاون نيشابوريهاي باحال قسمتتون شده باشن وان شالله خوشبخت بشن.در ضمن نيشابوريا خيلي هم ادماي شادي هستن.خيلي اهل بگو بخند وشوخي هستن.برعكس خانواده شوهر من كه شديد مرد سالار وغيرتي وخشك مذهب هستن.گلپايگاني هستن اينا.ببخشيد خيلي حرف زدم

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
مثلا شب عید و شب چله برای عروس یه مجلس خیلی کوچیک میگیرن و عیدی میبرن...عزیزم شما برای شناخت بیشتر خ ...

سلام عزيزم.چقد دلم ميخواس اينجا بايه نيشابوري دوست بشم.شما كلا نيشابورهستين يا نه مثل من نيشابوري هستين اما ساكن شهرديگه؟

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
سلام عزيزم.چقد دلم ميخواس اينجا بايه نيشابوري دوست بشم.شما كلا نيشابورهستين يا نه مثل من نيشابوري هس ...

بیا دوست شیم باهم...منم نیشابوریم😁😃😄

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
عهههه چررررا؟!

چون از یه شهر دیگه بودن نمیشد درست تحقیق کرد و اطمینان کرد. کل خانوادش اونجا بودن و فقط خودش تو شهر ما کار میکرد. چند جلسه هم که اومد دیدیم زیادی مغرور به نظر میرسه و اخلاقش به دلمون ننشست. شرایط کارشم جوری بود که میگفت ممکنه بعدا لازم باشه هر جایی برم واسه کار، کلا موقعیت سیالی داشت و خواهر منم معلمه و تعهد خدمت داره نمیتونه هرجا بره. مجبور میشد کارش رو ول کنه یه وقت و راضی نبود به این قضیه. در مجموع به این نتیجه رسیدیم مناسبش نیست

من عروس نیشابوری ها شدم جهاز با پسره و من فقط لحاف تشک و ظرف و ظروف میبرم خیلیم خانواده های خوبی هس ...

مبارکه عزیزم. خوشبخت باشی

خواهر من اون موردو رد کرد. الان با یکی از همشهریای خودمون عقد کرده. واسه خواهرمم دعا کن عزیزم

منم عروس نیشابوریا شدم سه ساله. البته مادر شوهرم تربتیه...کلا بگم این درسته همه جا خوب بد داره ولی من بدتراز فامیل شوهرم ندیدم.مادرشوهر خواهرشوهرای حسود و بدزبون.پسر خواهر شوهرم دزده یکیش معتاد که البته بعد ازدواج من شد.یه برادرشوهر یه خواهرشوهر طلاق گرفته.من هم خونه دارم هم استاد دانشگاه هم ماشین دو قرتونیم شونم باقیه.خلاصه بگم که انقد مودبن دوساله رفت و آمد ندارم.وهمسرمم قبول کرده.تو برادراش از همه بهتره ولی بررادرشوهرامم بدن.تو اقوام خودشون سر زبون فامیلن از حسادت و ... ولی هرچیم همسرم خوب باشه خانواده مهمه...و نفرین میکنم تا هرچی بدیه سرشون بیاد .چوب خدا صدا نداره.ولی درکل میگم دختر داشته باشم می‌ذارم بیشوهر بمونه ولی با خطه خراسان ازدواج نکنه...