2777
2789
عنوان

به بخت بستن اعتقاد دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4622 بازدید | 131 پست
ولی خیلی ها هم میگن حکمت و قسمت دست خود ادمه باید دنبالش بری نمیدونمممممممم واقعا چ جور دنبال قسمت ب ...

اره دست خود ادم هم هست . اگه واقعاً انقدر دوست داري ايندفعه كه كسي پيدا شد و خوشت اومد با خودت بگو حتماً با اين ازدواج ميكنم به هر طريقي كه شده ، بعد خودت خود بخود راهش رو پيدا ميكني . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كلا اين روزازبي شوهري هست الكيه ميگن بخت بستن دليلش يه رفتار اشتباه خودمون يا خانوادمونه متوجه نمي ...

چی بگم والا  واسه هرکس یه جوره اتفاقا اصلا از اون دسته خانوادهای سخت گی نیستیم  ولی واسه بعضی ها که میبنم غرق یه سری مشکلات غیر قابل حل هستن چ جور موقعیت ازدواج میاد و خوشبخت میشن واسم تعجب میشه که بختم بسته است که واسم پیش نمیاد

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

سلام

زیارت عاشورا آیت الله حق شناس برای ازدواج و کلا هر حاجت شرعی مشکل گشاست

تو نت سرچ کنی میان

به کانال ت.ل.گ.ر.ا.م هم هست که شاگرد آیت الله حق شناس زده و اونجا راجع به همین چله زیارت عاشورا صحبت میکند و حدود دو هزار نفر حاجت روا شدن تو کانال با این چله.آدرس کانال میگزارم به نگاهی بنداز.

Hghshenas110

خودت باش واقعی  آره اینجوری خوشگلتری  
چی بگم والا  واسه هرکس یه جوره اتفاقا اصلا از اون دسته خانوادهای سخت گی نیستیم  ولی واسه ب ...

چرا عزیزم خودمم رد کردم ولی خوب شرایطشون اصلا خوب نبودن و تو موقعیت مناسب نبودن 

چی بگم والا  واسه هرکس یه جوره اتفاقا اصلا از اون دسته خانوادهای سخت گی نیستیم  ولی واسه ب ...

اونا سريع بله مي دن و با همه چيه طرف و سرايطشون راه ميان كه نميگم خوبه اما سختگيري و مهريه بالا و تيكه جهيزيه دادن به داماد و اينا خيلي باغث بهم خوردن هست كه ميرن ديگه نميان

من ب بخت بستن اعتقاد ندارم شاید ب خاطر اینکه نمیتونم باور کنم ی آدم میتونه اونقدری عقده ای و بدبخت باشه که بره بخت دیگرانو ببنده 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
سلام زیارت عاشورا آیت الله حق شناس برای ازدواج و کلا هر حاجت شرعی مشکل گشاست تو نت سرچ کنی میان ب ...

باشه حتما ممنون عزیز دل

من ب بخت بستن اعتقاد ندارم شاید ب خاطر اینکه نمیتونم باور کنم ی آدم میتونه اونقدری عقده ای و بدبخت ب ...

واقعا منم همینطور چون اصلا نه خودمون اهل اینکار ها هستیم و نه با کسی خصومتی چیزی داریم که کسی در حقمون اینکارا کنه ولی کلا نا امیدیم باعث این مدل صحبت کردنم شد ولی انشالله اگه کسی در حق دختری این مدل کارها را میکنه از زندگیش خیر نبینه 

40روز زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس،بزنی تو نت برات میاره، من خودم ازش حاجت غیرممکن گرفتم.

توکل به خدا حتما انجام میدم 

واقعا منم همینطور چون اصلا نه خودمون اهل اینکار ها هستیم و نه با کسی خصومتی چیزی داریم که کسی در حقم ...

ب خدا هیچ جوره تو کتم نمیره ی آدم بره همچین کاری بکنه مگه چقدر میتونه حقیر و بیکار باشه ک بره وقت و انرژی و پولشو بزاره واس بستن بخت یکی،عزززم ان شالله خدا بهترین ها رو از جایی ک انتظارشو نداری نصیبت کنه 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
ب خدا هیچ جوره تو کتم نمیره ی آدم بره همچین کاری بکنه مگه چقدر میتونه حقیر و بیکار باشه ک بره وقت و ...

چ دعای قشنگی خیلی قشنگ بود ممنون عزیزم همچنین بهترینها واسه ادم خوش قلبی مثل شما   

چ دعای قشنگی خیلی قشنگ بود ممنون عزیزم همچنین بهترینها واسه ادم خوش قلبی مثل شما