2777
2789
عنوان

به بخت بستن اعتقاد دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4622 بازدید | 131 پست
جدی یعنی با عقیقه کردن ازدواج کردی ؟ بخدا اگه من‌بدونم یه بخت خوب نصیبم میشه یه گله گوسفند قربونی می ...

عقیقه ن.رفتم پیش دعا نویس

برای سلامتی بابام ی صلوات میفرستی؟؟؟تومور داره🙏🙏🙏
 اره عزیز.دو تا بود انجامش دادم

خدا روشکر عزیزم ایشالا که خوشبخت بشی دعاهاش میخواست همراه تون باشه یا آداب خاصی داشت انجام دادید؟

یک ماه بعداز انجام دعا ها نتیجه دیدید؟

آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو جامعه ای که من هستم این خبرها نیست؟ باش عمده از معاشرت و بخشی از جامعه را که توش قرار میگیری ...

خيلي وقتا نميتوني افراد جامعه رو گلچين كني و فقط با اونايي كه هم روحيه و هم فكر خودتن ارتباط برقرار كني لازمه اجتماعي بودن ارتباط برقرار كردن با همه اقشار جامعه و سن و موقعيته.بنابراين با توجه به بافت سنتي جامعه ما قطعا از اين مسائل پيش مياد تو برخوردا .

خدا روشکر عزیزم ایشالا که خوشبخت بشی دعاهاش میخواست همراه تون باشه یا آداب خاصی داشت انجام دادید؟ ی ...

ن انجام دادم.چیزی همراهم نیست.بله الان یکسال خورده ای ازدواج کردم.اینکه همشون اون همه مشتاق بودن ولی یهو بی دلیل میرفتن واقعا عجیب بود

عزیزم یعنی واقعا دعا تاثیر داشت برات ؟؟

چرا هیشکی باورش نمیشه😄😄😄

اره بخدا دقیقا بعدش ازدواج کردم.گفت یکی از فامیلای پدرت بوده.تمام خصوصیاتشم گفت.دقیقنم درست بود

چرا هیشکی باورش نمیشه😄😄😄 اره بخدا دقیقا بعدش ازدواج کردم.گفت یکی از فامیلای پدرت بوده.تمام خصوصی ...

اين كيه منم برم 😂😂😂

امشب اتفاقاً با يكي بحث همين موضوع بود ، در آخر به اين نتيجه رسيديم كه از ته دلمون از خدا نميخوام ، و انقدري كه به اون طلسمه اعتقاد داريم به خدا نداريم ....

منم خودم فكرم همينه كه بستنم ، عمه ي عزيزم ☺️ 

ولي از امشب ميسپارم به خدا ، ميدونمم تا اون ايمانه قوي نشه هميشه آشفتم ، چه ازدواج كنم چه نكنم ...

من اصلاً به اين چيزها اعتقادي نداشتم ولي از بعد از ازدواجم اينطوري شدم كه همه پيشرفتم متوقف شد ...

خیلی بده ادامایی که دنبال این چیزان پای موجودات دیگه و انرژی های منفیو تو خونشون باز میکنن

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

منم اعتقاد دارم برای خودمم پیش اومده بود اتفاقا چند شب پیش جریانشو توی تاپیکی گفتم اما رفتن پیش دعانویس کار درستی نیست یه مشکل ادم شاید حل بشه اما ده تا مشکل اضافه میشه

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
خیلی بده ادامایی که دنبال این چیزان پای موجودات دیگه و انرژی های منفیو تو خونشون باز میکنن

خوب ادمهاي نادان و ناأگاه هستن ديگه . متوجه عواقب كاراشون نيستن . اتفاقاً خود مادرشوهرم اتفاقات بد و غير قابل جبراني تو زندگيش افتاده ، از بس ازاين جادو جنبلي ها كرده و چشمش همش به زندگي اين و اونه و در حال غبطه خوردنه ، هر چي داشته باشه باز ناراضيه و يه چيز ديگه ميخواد  ،  هنوز حاليش نيست باز هم كلي هم  پول ميده به رمال و چغال و فالگير و كف خوان . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
سلام منم اول اعتقاد نداشتم ولی الان به یک خانم دعانویسی ایمان اوردم با چشمای خودم دیدم کفش جلو پاش ج ...

خدا لعنتتت کنه

خانومها مراجعه ب دعانویس شرک ورزیدن ب خدا و کفر مطلق است

خوددانید