2777
2789
عنوان

به بخت بستن اعتقاد دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4624 بازدید | 131 پست
اخی الهی به نظر من اگه حتی اعتقاد هم نداشته باشی ولی با دیدن اینجور کارها و به چشم امدن این مدل اذیت ...

اره اينها انرژي منفي طرف مقابله ديگه كه راه ادم رو ميبنده . حسادت و بخل تنگ نظري همه اينها بصورت انرژي منفي ابعاد زندگي ادم رو تحت تاثير قرار ميده . تنها راهش فقط مثبت فكر كردن و تمركز براي موفقيت هست . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلاً به اين چيزها اعتقادي نداشتم ولي از بعد از ازدواجم اينطوري شدم كه همه پيشرفتم متوقف شد ...

عزیزم اگه مطمئني ب شوهرت بگو دستش نکنه.... چون دعا و سحر و جادو برکت از زندگی میبره، رزق و روزی رو میبره، همین اتفاقات هم ک ميگي واسه تو افتاده شاید دلایلش بودن دعا تو خونتون باشه... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

من به هرچیم اعتقادداشته باشم،اماخیلی معتقدم بالاتر از اراده خداهیچی نیست ،به نظرم تودین درموردسحر واینجورچیزاهم هست خداهم حتماراهشو نشون داده ازچندتاازاین عالمای دین بپرس یااینترنت سرچ کن خداحتماراهشم نشون داده

من به هرچیم اعتقادداشته باشم،اماخیلی معتقدم بالاتر از اراده خداهیچی نیست ،به نظرم تودین درموردسحر وا ...

من زیاد خوندم ولی تاثیری نداشت دعاها احساس میکنم از زمانی که شروع کردم به خوندن یه سری دعاها خواستگارم کمترن شدن   

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .
عزیزم اگه مطمئني ب شوهرت بگو دستش نکنه.... چون دعا و سحر و جادو برکت از زندگی میبره، رزق و روزی رو م ...

همه را انداختم دور . چند ماه خونمون بود به كيسه پر از طلسم و دعاهاي عجيب غريب با رنگهاي مختلف پيدا كردم همه را انداختم دور چون اعتقاد دارم اين كارها ديگه كفر و نزديك شدن به شيطانه . مطمئنم از اين كارها هم ميكنه  و دعا رو اينور اونور قايم ميكنه ادم خوشبختيه ها ولي همش در حال حسرت خوردن زندگي بقيه است . چندين مورد ديدم ازدوجها را مستقيم و غير مستقيم بهم زده . به من هم حسادت عجيبي داره چون شوهرم و پدرشوهرم خيلي خيلي من رو دوست دارن و تحصيلكرده ام . دستش برسه دوست داره از وسط دو تيكه ام كنه .  

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
سفارش آیه الله بهجت همیشه در مورد ازدواج این بود ده روز نماز جعفر طیار در ساعت مشخص بخون عزیزم انش ...

فدای مهربونیات عزیزم نمیدونم خیلی از این کارها کردم ولی جواب نگرفتم نمیدونم چیکار کنم 😔

من زیاد خوندم ولی تاثیری نداشت دعاها احساس میکنم از زمانی که شروع کردم به خوندن یه سری دعاها خواستگا ...

بایدبهشون اعتقاد قوی داشته باشی ،تودعاهاتو بخون واز خدایه بخت خوب بخواه شاید هنوز وقتش نشده،هیچ وقت به زور چیزی ازخداه نخواه،خیلیا بودن کلی خواستگارداشتن اماخوشبخت نشدن خیلی هام توعمرشون شاید یکی دوتا داشتن اماالان خوشبختن

بایدبهشون اعتقاد قوی داشته باشی ،تودعاهاتو بخون واز خدایه بخت خوب بخواه شاید هنوز وقتش نشده،هیچ وقت ...

بله عزیزم حق با شماس منم خودم را به این چیزا دلخوش کردم حکمت خدا 

فدای مهربونیات عزیزم نمیدونم خیلی از این کارها کردم ولی جواب نگرفتم نمیدونم چیکار کنم 😔

شاید هنوز وقتش نشده عزیزم

چون خیلی از این دعاها و نمازا خودش اثر سحر یا چشم نظرو‌ از بین میبره

ایشالا بخ زودی یه ازدواج خوب بکنی و خوشبخت باشی

ولی خیلی ها هم میگن حکمت و قسمت دست خود ادمه باید دنبالش بری نمیدونمممممممم واقعا چ جور دنبال قسمت باید رفت میترسم سنم بالاتر بره و دیگه موقعیت واسم پیش نیاد 😔