2777
2789
میگه دیگه نمیتونم باید رابطه داشته باشیم 

بگو درست شده دکتز تو مطب سرپایی برش زده پرده مو 😐بعد که اومد دیگه ادا در نیار تحمل کن

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

من داشتم وای ینیگریه میکردم ازدرد جاریم هنوزم ک هنوزه دردداره ولی من ن تموم شد هردومونم سه ساله ازدواج کردیم

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک سال و نیم بعد از ازدواج درمان شدم. کلینیک نجات توی پونک رفتم برای بیوفیدبک. ده جلسه. بعد از زایمان دوباره عود کرده البته به شدت قبل نیست. دیگه خسته شدم با سی و پنج سال سن و موی سفید

سوال شغلی نپرسید

من یک سال و نیم بعد از ازدواج درمان شدم. کلینیک نجات توی پونک رفتم برای بیوفیدبک. ده جلسه. بعد از زا ...

ززازایمانت طبیعی بود?یا سرارین

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
بگو درست شده دکتز تو مطب سرپایی برش زده پرده مو 😐بعد که اومد دیگه ادا در نیار تحمل کن

میترسم بگه رفتی با یکی دیگه ک پرده ات زده

آخه قبلا میگفت 

با من رابطه نداری نمیخای، میخای بدی کدوم گ... کشی پردت بزنه