نصفه که خوبه برا ما یه سانتم نمیرف به زور شاید یه سانت...لوبریکانت هم خوبه
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
نه دیگه جلـو نیستی قضیه من مال 3 سال پیشه الان خوبم اولش یکم درد داره بعدش درست میشه.
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
خب بکنه...چی بیشتر از من داشت که من مشتاق باشم شوهرم بشه?هم سطحمم نبود حتی.این نمیرفت خواستگارامو کتک بزنه دورم پر بود از پزشک دندان پزشک 😂مردک لاابالی ابرو بر...
خانوادم راضی نبودن به ازدواج مون...الان بابام باهام قهره...ازون ور چون شوهرم گفته بچه رو بنداز با شوهرمم قهرم خونه بابامم...فقط مادرم باهام حرف میزنه.کلا زندگیم بخاطر عشق عاشقی با یه لات بهم خورد...انقد الکل میخورد که خون بالا میاورد ترکش دادم سوخت کشی میکرد براش شرکت دست پا کردم.الان شده اقای مهندس 😁
چون خودم اینجورم ک دارم جدا میشم دلم برای معاشقه باهاش تنگ شده رابطه نمیتونم داشته باشم ولی میخام چن ...
چه عوضیه بخاطر رابطه رفته?خب مدلای دیگه ارضاش کن.تا کم کم درست بشی
میشه منو راهنمایی کنید من میخام برگردم چی بگم خیلی حرفارو گفتم ولی دیگه نمیشه چ ...
عصبی شده توام حتما حسی نداری فقط گریه میکنی یا میگی درد دارم...
بگو دکتر رفتم بهم راهکار داده اونجامو باز کرده گفته برید امتحان کنید خرش کن.
لباس زیر و لباس خواب سک.سی بخر براش عکس بفرس بگو دلم میخواد حشری.م