2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یسالی درکیر بودیم 😑😀اونم میگف نه چیزیت میشه خودم دس ب کار شدم شوهرت بخوابه تو برو روش😑

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
من یسالی درکیر بودیم 😑😀اونم میگف نه چیزیت میشه خودم دس ب کار شدم شوهرت بخوابه تو برو روش😑

میشه تو پی وی حرف بزنیم حالم خرابه

تو همانی که در جستن آنی

بله فکر می کردم منم این مشکل را دارم، تا مدت ها رابطه نداشتم. ولی وقتی انجام شد فهمیدم که 99 درصدش ترس و ذهنیت غلط من بود و بیشتر روحی و روانی بود. 

شما هم اگه نترسی و خودت را شل بگیری و از ژل روان کننده استفاده کنی حل میشه. الکی با این اصطلاح کار خودت را سخت نکن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم منم دوبار بعده رابطه دکتر رفتم میگفت خودتو سفت نگه میداری میترسی حتی بهم گفت مجبور شی باید جراحی کنی...خیلی منو ترسوند لعنت بهش.....خودم کم کم و خیلی اروم با همسرم حلش کردیم و همسرم واقعا هوامو داشت اذیت نکردم اصلا فقط وفقطم بخاطر اینه خودتو سفت نگه میداری

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
من این کارو کردم بازم نشد ، راه دیگه نداره؟ 

خیلی تلاش کن

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
میشه تو پی وی حرف بزنیم حالم خرابه

ااراره بیا

علائمت چیه؟  مثلا موقع دخول اینقدر خودتو سفت میکنی که داخل نمیره؟  یا بخاطر زخامت پرده ب ...

منم اینطوریم ترس دخول دارم الان ۶ساله هنوز نزاشتم کامل دخول کنه همسرم😔

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز