2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یسالی درکیر بودیم 😑😀اونم میگف نه چیزیت میشه خودم دس ب کار شدم شوهرت بخوابه تو برو روش😑

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بله فکر می کردم منم این مشکل را دارم، تا مدت ها رابطه نداشتم. ولی وقتی انجام شد فهمیدم که 99 درصدش ترس و ذهنیت غلط من بود و بیشتر روحی و روانی بود. 

شما هم اگه نترسی و خودت را شل بگیری و از ژل روان کننده استفاده کنی حل میشه. الکی با این اصطلاح کار خودت را سخت نکن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم منم دوبار بعده رابطه دکتر رفتم میگفت خودتو سفت نگه میداری میترسی حتی بهم گفت مجبور شی باید جراحی کنی...خیلی منو ترسوند لعنت بهش.....خودم کم کم و خیلی اروم با همسرم حلش کردیم و همسرم واقعا هوامو داشت اذیت نکردم اصلا فقط وفقطم بخاطر اینه خودتو سفت نگه میداری

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
من این کارو کردم بازم نشد ، راه دیگه نداره؟ 

خیلی تلاش کن

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
میشه تو پی وی حرف بزنیم حالم خرابه

ااراره بیا

علائمت چیه؟  مثلا موقع دخول اینقدر خودتو سفت میکنی که داخل نمیره؟  یا بخاطر زخامت پرده ب ...

منم اینطوریم ترس دخول دارم الان ۶ساله هنوز نزاشتم کامل دخول کنه همسرم😔