2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم جدا میشم بخاطر رابطه 

لوس درست میشه😂

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
منم اینطوریم ترس دخول دارم الان ۶ساله هنوز نزاشتم کامل دخول کنه همسرم😔

😐😐😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

توام اینطوری؟شوهرمنم میگه جداشیم

چه زود جدا میشین ما البته زمان دوستی رابطه داشتیم.5 سال دوست بودیم یسال کلا فکر رابطه نداشتیم.یسالم اون میگفت نمیشه نمیتونم بلایی سرت میاد.😂بعد درست شد دهنم سرویس شد.😑

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
منم همین بود باورت میشه هنوز درد دارم 😑

من اگه پشت هم رابطه باشه خوبم دو هفته تعطیل کنیم باز درد دارم.نمیدونم چجوری قراره بزام

چطوری درست شد؟

اون که هر چی تلاش میکرد دوسانت بیشتر نمیرفت....یه روز من عصبانی شدم پوزیشن عوض کردیم من بالا بودم.خودمو شل کردم خیلی درد داشت ولی شد...و خون وخون ریزی هم شد.تا سه روزم خون میومد.بعدش دیگه خوب شد