2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 32 پست
[QUOTE=339116049]خیلی خاستگار داشتم حتی خاستگار پولدار ولی وقتی آمد خاستگاریم فقط این به دلم نشست هی ...

فقط؟میدونم اگر مجرد اینجا ست فقط با پولدار ازدواج کنه وگرنه ازدواج نکنه بهتره عشق و علاقه میره پوله که میمونه من و شهرم عاشق هم بودیم میمردیم براهم لیلی و مجنون تواین چهارسال یکی دوبار دعوا کوچیک کردیم کارها مو میکنه دیوانه وار دوستم دارع ... ولی این چندماه اینقدر سختی کشیدم و وضع مالی مون افتضاح بود اصلا خوبی هاش یادم نمیاد انگار اصلا خوب نیست 

خودم هم فقط؟بفکر پسرمممظ😭😭😭 ولی جای پیشرفت ندارم باسوهرم ... حتی طلاق هم بگیرم نمیدونم چی در انتظ ...

نگیر ازت خواهش میکنم نگیر ، به درگاه خدا زار بزن گریه کن بگو یه راهی نشونت بده اما نگیر نکن 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکیو دوستدارم ی باغ کوچولو داره ۱ ماشین ۱ میلیاردی ی کار پاره وقت نمیدونم چیکار کنم آخه کار خیلی ...

اگر پولدار ه باهاس ازدواج کن ولی بشرطیکه دیوانه وار همو دوست داسته باشید همینجور که بی پولی باعث طلاق است نداشتن عشق هم باعث طلاقه و اگر خوش اخلاقه 

من شوهرم خیلی خیلی خوبه ولی پول نداره 

خیلی خسته شدم

اگر پولدار ه باهاس ازدواج کن ولی بشرطیکه دیوانه وار همو دوست داسته باشید همینجور که بی پولی باعث طلا ...

الان این شرایطی ک بهت گفتم بنظرت پولداره؟ 

والا ن دیوانه وار دوسشندارم دروغ چرا

جوریه ک اگه ی بهتر بیاد سراغم و بدونم دوسمداره واقعی اینو ول میکنم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
الان این شرایطی ک بهت گفتم بنظرت پولداره؟  والا ن دیوانه وار دوسشندارم دروغ چرا جوریه ک اگه ی ...

پس‌ولش‌کن باهاش ازدواج نکن من همین الانم اکه فکر کنم بعد یکی بیاد خواستگاریم میبینم باز دلم پیش شوهرم ه ...ازدواح نکن باهاش 

باید جوووووری دلت بره ک۷ باهیچکس و هیچی عوضش نکنی

پس‌ولش‌کن باهاش ازدواج نکن من همین الانم اکه فکر کنم بعد یکی بیاد خواستگاریم میبینم باز دلم پیش شوهر ...

حالا فردا صبح بلند شد کفت بریم دادگاه بگم چی؟؟؟

پس‌ولش‌کن باهاش ازدواج نکن من همین الانم اکه فکر کنم بعد یکی بیاد خواستگاریم میبینم باز دلم پیش شوهر ...

فکر نکنم هیچوقت تا این حد عاشق کسی بشم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
فکر نکنم هیچوقت تا این حد عاشق کسی بشم 

فک‌میکنی‌ادمتو نجستی من نمیدونستم عشق چ حسیه بلد نبودم آخه اصلا عاشق نشده بودم هی خاستگار هم داشتم هیج هیچی نداشتم شوهرم که دیدم ی حسی پدیدار شد گفتم عههههه پس اینجوریعععع

فک‌میکنی‌ادمتو نجستی من نمیدونستم عشق چ حسیه بلد نبودم آخه اصلا عاشق نشده بودم هی خاستگار هم داشتم ه ...

میدونی من همش ترس دارم زیادی عاشق بشم بعد ضربه بخورم بخاطر همین میترسم و زیادی نمیزارم احساساتم فوران کنه 

میدونی من همش ترس دارم زیادی عاشق بشم بعد ضربه بخورم بخاطر همین میترسم و زیادی نمیزارم احساساتم فورا ...

خب تگر اینجوری ه با گسی هم دوستش نداشته باشی و بری زیر ی سقف بیشتر ضربه میخوری جبران ناپذیرررررر

خب تگر اینجوری ه با گسی هم دوستش نداشته باشی و بری زیر ی سقف بیشتر ضربه میخوری جبران ناپذیرررررر

ببین من چند ساله با این ادم دوستم خیلییییییی دوسمداره هیچچچ جوره ولم نمیکنه 

اما من اونقدر دوسشندارم نمیدونمم ک ولش کنم یا نکنم خیلی سر درگمم