2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 32 پست
ببین من چند ساله با این ادم دوستم خیلییییییی دوسمداره هیچچچ جوره ولم نمیکنه  اما من اونقدر دوس ...

والا من ازدواج دوست دختر دوست پسر را نمی‌پسندم واسه همین نمیدونم چی بگم 

فقط؟میدونم اگر مجرد اینجا ست فقط با پولدار ازدواج کنه وگرنه ازدواج نکنه بهتره عشق و علاقه میره پوله ...

قبول ندارم اصلاااا

منوشوهرم تا چند سال پیش بشدت توی تنگنای مالی بودیم.واقعا روزای سختی رو گذروندیم اما این مسئله هیچ ربطی به علاقه و رابطه مون نداشت.خیلی هم عاشقانه کنار هم موندیم و با هیچی خوش گذروندیم خدا هم به همین صفای بینمون نگاه کرد تفضل کرد و یکباره وضعمون زیر و رو شد بحمدلله...خواهر من دیدگاهت مشکل داره.نوع نگاهت رو تغییر بده.اطرافیانم همه شوهراشون پولدارن که نشد تفکر !!! مگه همه چیز مادیاته؟؟ پس مهر و عاطفه مادری ، عشق بین زوجین چی میشه!! از خدا بخواه برات درست کنه.دل به دل همسرت بده کنارش باش تا اونم انگیزه بگیره.ندا صمیمیت بین زن شوهر رو که ببینه درهای رحمتش روباز میکنه.مراقب زندگیت باش قشنگم نیاد روزیکه بگی اشتباه کردم ماش برگردم به عقب🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان