2777
2789
عنوان

دیشب خواب مادر شوهرم دیدم

244 بازدید | 10 پست

خیلی خواب بدی بود توی خواب فقط گریه میکردم حتی بالشم خیس بود همسرم با ترس بیدارم کردم هیبی 

خواب دیدم رفتیم مسافرت جنوب بعد  به من تهمت می زد که تو با اون مردی هییی فقط بغضم هییی در واقعیت باهام خیلی بده توی خوابم دست برنمیداره

همش بخاطر این هست که بهش فکر می‌کنی 😑

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش بخاطر این هست که بهش فکر می‌کنی 😑

نه برعکس خیلی وقتا یه خوابی میبینی که اصلا اون روز حتی تو فکرت هم نبوده 

من دیشب خواب پسرعمو مامانمو می‌دیدم با اینکه در ارتباط نیستیم یا حتی بهش فکر هم نکردم تو طول روز 

نه برعکس خیلی وقتا یه خوابی میبینی که اصلا اون روز حتی تو فکرت هم نبوده  من دیشب خواب پسرعمو م ...

اره منم بهش فک نکردم اما این خواب ، اینکه بهم تهمت زد خیلی وحشتناک بود 

نه واقعا اما خیلی خواب بدی بود اونقدر گریع کردم که چشمام پف داره هیی

چرا دیگه اینقدر اذیت می‌کنه که تو هم تو ناخودآگاه تصورش می‌کنی 

راستی خواب و بد رو سعی کن هیچوقت تعریف نکنی و فراموشش کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نه برعکس خیلی وقتا یه خوابی میبینی که اصلا اون روز حتی تو فکرت هم نبوده  من دیشب خواب پسرعمو م ...

بستگی داره دیگه

اما از اونجا که اسی خودش میگه مادرشوهرش اذیتش می‌کنه میشه اینجوری تعبیر کرد که تو ناخودآگاهش تاثیر گذاشته