2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد نگهداری سگ

97 بازدید | 9 پست

سلام روز بخیر،سه هفته پیش توی پمپ بنزین یه سگ از نژاد شیتزو سوار ماشین داداشم میشه و هرچی داداشم همونجا دنبال صاحبش میگرده پیداش نمیکنه،توی دیوار آگهی گذاشتیم به همسایه و سوپری های محل هم گفتیم اگر کسی پرس و جو کرد خبر بدن،اما هیچ خبری نشد،میترسیم به سرپرستی کسی بسپریمش و یا بفروشنش یا درست ازش نگهداری نکنن،واسه همین تصمیم گرفتیم نگهش داریم،هیچ اطلاعی از اینکه چی میخورده وبایپ بخوره نداریم،پای مرغ رو دوست نداره،شیر واسش میریزیم گاهی میخوره،سنگدان مرغ هم تاحدودی میخوره،توی خونه نیاوردیمش وتوی حیاط میمونه،اما همش در رو چنگ میندازه که بیاد داخل وپشت در کای ناله میکنه🥲اما از اینکه پی پی کنه متاسفانه نمیتونیم بذاریمبیاد داخل،چجوری یادش بدم یا بدونم میدونه کجا پی پی کنه!غذا روچجوری و چند بار درروز وچهچیزایی بهش بدم،لیس زدنهاش مشکلی نداره؟؟با چهچیزی بشوریمش؟ممنونمیشم هر اطلاعاتی که میدونید بهمون کمکمیکنه اینجا بگذارید،الان بیرونم ،بعد میام و میخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا به سرما عادت ندارند یه قوطی رو پر از خاک کن بذار راهرو خونه، اونجا پی پی کنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اون برای گربه است

آره راست میگی من تا به حال سگ و گربه نگهداری نکردم فقط شنیدم...☺️پس اینایی که سگ نگه میدارند کجا پی پی میکنه؟ من دیدم توی آپارتمان سگ دارند

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍