2777
2789

عزیزم من اینطوری بود عشقم

فقط به درگاه خدا دعا کن که اگه واقعا به صلاحتونه ازدواج کنین

بگو خدایا امیدوارم آرزوی قلبی من با صلاح تو در یک راستا باشه💖💗💗💗💗

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊

سلام

به نظرم دعا کن اگه خیر و صلاحه به کسی که دوستش داری برسی.یا یه سفر برو مشهد و از امام رضا بخواه اگه خیر و صلاحه شما در این ازدواجه زودتر صورت بگیره و اگه مصلحت نیست خدا مهرشو از دل شما بیرون کنه

چه بسیارن کسانی که عشق آتشین داشتن اما بعد از رسیدن بهش و زندگی باهاش فهمیدن چه اشتباه بزرگی کردن و حسرت میخورن.امیدوارم هرچی خیر و صلاحه برای شما اتفاق بیفته

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از ته قلبت دوسش داری دعا کن ...انشاءالله که بهش برسی اگه خدایی نکرده بهش نرسیدی مطمین باش خدا صلاح ندونسته

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

من و خدا رسوند ب عشقم قبلنا نماز نمیخوندم اما بعدش ک نمازمو شروع کردم احساس کردم خدا حرفامو شنید و من و ب ارزوم رسوند   

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
اوهوم رفتم مشهد و از امام رضا خواستم و کمکم کردن ولی به زور نخواه بگو اگه بصلاحته بشه

من اوایل میدونستم بهش نمیرسم دعا کردم از سر راهم بره ولی همش شرایط جوری شد که بیشتر عاشقش شدم دفه اولی ک دیدمش ازش خوشم نیومد ولی یهویی عاشقش شدم 

سلام به نظرم دعا کن اگه خیر و صلاحه به کسی که دوستش داری برسی.یا یه سفر برو مشهد و از امام رضا ب ...

اقاي جوانمرد به نظر شما يه زن چطور ميتونه همسرشو متوجه اشتباهش كنه ؟!!زماني كه شرايط حرف زدن نباشه با قهر ميشه؟!

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
اره من یبار خیلی اصرار داشتم....بعد شرایطی پیش اومد وای که چقدر زبون نفهم بود....خلاصه بخیر گذشت &nb ...

منم اول همین فکرو راجب طرفم میکردم ولی شرایط جوری شد ک فهمیدم آدم خوبیه ب خدا و معصومین التماس کردم ک از دلم بره ولی بیشتر عاشقش شدم 

من اوایل میدونستم بهش نمیرسم دعا کردم از سر راهم بره ولی همش شرایط جوری شد که بیشتر عاشقش شدم دفه او ...

رسیدن به عشقو باید از خدا بخوای اگه به صلاحته، اما واسه اینکه شیفته ات بشه پنجشنبه شب، 14 مرتبه دعای نادعلی رو به اسمش بخون بعد 100 تا صلوات بفرست.عاشقت میشه

من و خدا رسوند ب عشقم قبلنا نماز نمیخوندم اما بعدش ک نمازمو شروع کردم احساس کردم خدا حرفامو شنید و م ...

من قبلش کلا آدم خنثیی بودم به هیچکس حسی نداشتم همه چی یهو اتفاق افتاد ولی الان شرایطم جوری شده ک آرزو دارم حتی از دور ببینمش..

من اوایل میدونستم بهش نمیرسم دعا کردم از سر راهم بره ولی همش شرایط جوری شد که بیشتر عاشقش شدم دفه او ...

آخی عزیزم   

ولی عزیزم هرجوری که میخوای از خدا بخواه ولی ازش اینم بخواه که اگه بصلاحته این رابطه به وصال منجر بشه

چون اگه خدای ناکرده بصلاحت نباشه و به زور بخوای

باید متحمل ضررهای جبران ناپذیری بشی متاسفانه   

این موردو نمیدونم چون مجردم:)) بهتره از تجربه خانمای اینجا استفاده کنید.

بله ميدونم ولي از نظر آقايون خواستم بدونم

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭