خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢 🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑 🙏💖 الهی به حق صاحب الزمانبرسین به عشق زندگیتون 🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین
منم عاشق مردیم که زن داره دوتا هم بچه داره اونم عاشقمه و خیلی بیشتراز من،منو دوس داره خیلی مرد خوبیه خیلی مهربونه شاید روزی به هم برسیم نمیدونم.خدایا هرچی صلاحه اتفاق بیوفته اگه قراره به هم نرسیم خدایا حداقل به دلمون ارامش بده که روزای خیلی سختیو گذروندیم و روزای سختیم در راهه ولی خدایا بازم شکرت که مردیو دوس دارم که یدونس و از من خیلی باوفا تر و با معرفت تره من در مقابل اون هیچم هیچ.خدایا پیش مرگش بشم الهی امین. بچه ها واسمون دعا کنید 😍😍❤❤
رسیدن به عشقو باید از خدا بخوای اگه به صلاحته، اما واسه اینکه شیفته ات بشه پنجشنبه شب، 14 مرت ...
عزیزم شما خودت انجام دادی؟معتبره حرفی ک میزنی؟کسی نتیجه گرفته؟
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽