2777
2789
آخی عزیزم     ولی عزیزم هرجوری که میخوای از خدا بخواه ولی ازش اینم بخواه که اگه بصلاحته ...

خودمم همین فکرو داشتم ب خاطر همین هر شب التماس میکردم ک از دلم بره ولی نشد الانم رسیدن بهش ی معجزس چون شرایطم خیلی سخته حتی از دور نمیتونم ببینمش 

خودمم همین فکرو داشتم ب خاطر همین هر شب التماس میکردم ک از دلم بره ولی نشد الانم رسیدن بهش ی معجزس چ ...

پس اگر بهش برسی یعنی واقعا فقط خواست خدا بوده و بس

ان شاالله هرچی برات بهترینه پیش بیاد و بخیر بشه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگر بهش برسی یعنی واقعا فقط خواست خدا بوده و بس ان شاالله هرچی برات بهترینه پیش بیاد و بخیر بشه ...

اصن عاشق این طرف شدنم خواست خدا بوده انگار چون داستانش خیلی پیچیدس ولی این همه سختی حتی آرزو شنیدن صداش... نمیدونم چ بگم

اصن عاشق این طرف شدنم خواست خدا بوده انگار چون داستانش خیلی پیچیدس ولی این همه سختی حتی آرزو شنیدن ص ...

مطمئن باش اگر قسمتتون با هم باشه هفت دریا هم بینتون فاصله باشه و حتی اندازه هفت خان رستم هم مشکلات باشه حتما بهم خواهید رسید

مطمئن باش عزیزم

خدا از دهنت بشنوه...ایشاله  

آخی جاااانم💓💓💓💓

حسااابی درکت می‌کنم.خودم این شرایط رو داشتم می‌دونم حالتو.انشاالله بهم برسیم💍💑

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊
رسیدن به عشقو باید از خدا بخوای اگه به صلاحته، اما واسه اینکه شیفته ات بشه  پنجشنبه شب، 14 مرت ...

درباره همسر فعلیم که عاشق نباشه جواب میده؟؟

چیز دیگه ام بلدی بگی ممنون میشم  

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
درباره همسر فعلیم که عاشق نباشه جواب میده؟؟ چیز دیگه ام بلدی بگی ممنون میشم    

نمیدونم من برای جلب توجه و محبت خانما هم خوندم جواب داد!!! راه دیگه هم که ازش در این باره جواب گرفتم 100 مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان بود که طولانیه ولی اینم حتمیه ینی جواب میده  

آره عزیزم صد در صد جواب میده 

ممنون   

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
نمیدونم من برای جلب توجه و محبت خانما هم خوندم جواب داد!!! راه دیگه هم که ازش در این باره جواب گرفتم ...

هرصدتا یکرزو خونده شه؟ چ جوره؟

برا چی حاجت گرفتی؟

هرصدتا یکرزو خونده شه؟ چ جوره؟ برا چی حاجت گرفتی؟

آره یکجا دو ساعته تموم میشه

سر اینکه یک نفر که باهام خیلی دشمنی داشت و سوءتفاهم به وجود اومده بود دست از کاراش برداره و معجزه شد مثل دشمنی خونیم بود. بعد از اون یک دفعه ای اومد پیشم و کلی معذرت خواست الانم باهام خیلی خوبه و صمیمی هستیم و هر مشکلی داشته باشم اولین نفره که کمکم میکنه

2790
2778
2791
2779
2792