a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 عنوان واییی دارم از استرس میمیرمم 161 بازدید | 16 پست امسال همه امتحانا نهایی شدن واسه دبیرستان هفته دیگه شروع میشه امتحانا ولی من هیچی از درسا حالیم نیست مخصوصا ریاضی اصلا هیچی بلد نیستم به نظرتون میرسم بخونم همرو😭😭😭 دارم میمیرم از استرس 1403/02/23 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 خیلی بده که معدل خرداد کل پایه ها برای دانشگاه مهمههه
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12225 مثلا خواستن استرس دانش آموزا رو کم کنن:) 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
strong_girll عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 782 اره بخون میرسی فقط بخون و ویدوئو درسی نگا کن تو الا یا گوگل بعدش فقط سوال کار کن نمونه سوالای نهایی و تمرینای اخر هر فصل کتابت
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 مثلا خواستن استرس دانش آموزا رو کم کنن:) وایی نه دارم میمیرمم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12225 وایی نه دارم میمیرم چندمی ؟؟ من پشتم ترمیم قراره بدم 🤦 ببین دیگه الان کاریه که شده از الان به بعدش رو از دست نده هرچقد در توان داری بخون تا آخرین امتحان 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
lawyer86 عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 6284 دهمم شانس گند ماهههه منم دهمم توی این یه هفته درس هایی که بلند نیستی ببند
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 من پشتم ترمیم قراره بدم 🤦 ببین دیگه الان کاریه که شده از الان به بعدش رو از دست نده هرچقد در ... مرسیی شما هم موفقق باشییی🥲
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12225 مرسیی شما هم موفقق باشییی🥲 توهم موفق باشی عزیزم ❤️ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 منم دهمم توی این یه هفته درس هایی که بلند نیستی ببند فردا که امتحان دفاعی داریم دارم میشینم میخونم امیدوارم از فردا بتونم درسای تخصصی رو شروع کنم برسممم
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 اره بخون میرسی فقط بخون و ویدوئو درسی نگا کن تو الا یا گوگل بعدش فقط سوال کار کن نمونه سوالای نهایی ... درسای تخصصیم خیلی گیرم مخصوصا ریاضی و زیست